Král stanovil zásadní podmínku. Bez splnění Meghan zpátky do rodiny nepustí

[chooze:gallery;value:32730]

​Princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová v roce 2020 překvapili řadu lidí, když se rozhodli opustit královskou rodinu a odstěhovali se do Spojených států. Nyní se ale podle deníku Mirror chtějí vrátit zpět. Tedy alespoň na čtyři měsíce v roce.

Kromě stesku po zbytku rodiny za tím prý stojí finanční potíže hvězdného páru a Meghan by se prý tímto krokem chtěla pokusit o nápravu svého manželství s princem Harrym. S dětmi by tak žili osm měsíců v roce ve Spojených státech a na čtyři měsíce by si pronajali apartmán v Kensingtonském paláci.

V cestě tomuto nápadu ale stojí král Karel III. Ten sice vyslovil přání, aby byla rodina znovu pohromadě, ale zároveň si prý klade zásadní podmínku. Ta se dotýká mediálního vystoupení vévody a vévodkyně ze Sussexu, jelikož by dvojice už nadále nesměla pomlouvat královskou rodinu v médiích, jak tomu měla v posledních letech zvykem.

[chooze:article;value:532495]

"Meghan a Harry se musí dohodnout, že už nebudou o královské rodině mluvit špatně. To je nutnost. Byla by to naprostá ostuda, kdyby je podruhé vykopli z rodiny," uvedl podle webu Express člověk seznámený s děním v Buckinghamském paláci.

Velkou šanci jejich návratu do královské rodiny ale nedává expert na britské šlechtice Duncan Larcombe. "Podívejte se na Camillu. Byla nejnenáviděnější osobou v Británii a teď je z ní královna. Když je možné tohle, je možné všechno. Ale za současného stavu věcí bych řekl, že je to dost nemyslitelné," přidal Larcombe. I tak je ale podle něj cesta zpět do rodiny otevřená.

Obliba Harryho a Meghan stále padá. Více než polovina Britů jim chce vzít tituly (8/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.