Královna Camilla se nezdá. Hodlá uspět v oblasti, kde Meghan pohořela

[chooze:gallery;value:34377]

​Královna Camilla (76) se pouští do věcí, které nejsou pro královskou rodinu zcela typické. Připravuje podcast The Reading Room (česky Čítárna). Hodlá tak navázat na úspěšný on-line knižní klub, informuje web The Sun.

Pokud uspěje, mohla by tím naštvat prince Harryho a jeho manželku Meghan. Ti totiž v polovině loňského roku předčasně ukončili smlouvu na podcastovou sérii za 20 milionů dolarů (v přepočtu 435 milionů dolarů). "Jsou podfukáři, takhle by se měl jmenovat ten podcast," reagoval tehdy Bill Simmons z vedení streamovací společnosti Spotify.

Meghan a Harry ukončili smlouvu po natočení pouze 12 epizod podcastu nazvaného Archetypes, přitom jich mělo být o osm víc, upozornila stanice Sky News.

[chooze:article;value:520386]

​Krok Camilly proto může tedy ještě více rozjitřit vztahy v rodině. Harry manželku svého otce navíc v loňské knize Spare (česky Náhradník) označil za nebezpečnou. Královna výroky z knihy ale nijak nekomentovala. Pokud ale teď uspěje v oblasti, kde Harry a Meghan pohořeli, zasadí jim podle expertů na královskou rodinu další ránu.

Denise Palmer-Daviesová, ředitelka knižní společnosti Borne Media tvrdí, že Camilla konečně našla slabé místo vévody a vévodkyně ze Sussexu. "Pokud se podcastu bude dařit, bude to dokonalá pomsta," cituje ředitelku The Sun. "Vsadím se, že hlavně Meghan bude bez sebe," dodala Denise Palmer-Daviesová. 

Manželka britského panovníka je vášnivá čtenářka, a tak mohou být její pocasty opravdu fundované. Její on-line knižní klub fungoval během pandemie koronaviru a na instagramu má přes 160 000 sledujících. Jejími hosty budou třeba herečka Joanna Lumleyová, skotský spisovatel detektivních románů Ian Rankin nebo turecká spisovatelka Elif Şafaková. 

Obrovská potupa pro Harryho a Meghan Stali se losery roku 2023 (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.