Královská rodina je v krizi. Několik členů se postavilo proti králi Karlovi

[chooze:gallery;value:31369]

​V poslední době královská rodina čelila řadě problémů a krizí, které zahrnují pokračující špatné vztahy princů Williama a Harryho, odmítnutí prince Andrewa opustit sídlo ve Windsoru nebo rakovinu krále i princezny Kate. Podle jednoho ze zasvěcených zdrojů je král tímto vývojem velmi znepokojený, píše deník The Mirror.

Panovníka trápí, že mnoho významných členů královské rodiny musí řešit závažné problémy, a bojí se, co by to pro monarchii mohlo znamenat do budoucna. A někteří členové královské rodiny jsou prý dokonce zklamaní z toho, jak se Karel se situací vypořádává. Zdroj blízký královské rodině tuto informaci sdělil v rozhovoru pro magazín Woman's Day. 

"Karel se na současnou situaci ve své rodině dívá s hlubokým znepokojením. Zdá se, že všichni mají problémy, ať už zdravotní, finanční, nebo právní. Situace s Andrewem poněkud rozdělila rodinu. Anne, Sophie a Edward jsou zklamaní z toho, jak se k ní (Karel, pozn. red.) postavil," řekl zdroj. 

[chooze:article;value:571836]

​"Pak je tu ještě ďábelská situace s jeho dvěma milovanými syny. Dochází k roztržkám se Sarah, Beatrice a Eugenií, které jsou velmi znepokojené tím, že Andrew není chráněn," pokračoval zdroj s tím, že král dokázal rozčílit i královnu Camillu. Právě ona je osobou, na kterou nejvíc dopadá jeho podrážděnost při řešení nepříjemných situací. 

Prohlubující se krizi nově nasadil korunu princ Harry, který minulý týden vyrazil do Spojeného království. Podle deníku Daily Mail odmítl pozvání svého otce k pobytu v Buckinghamském paláci a místo toho si jako útočiště vybral sídlo svého strýce Charlese Spencera, mladšího bratra princezny Diany. 

Podívejte se, jak král v květnu oslavil rok na trůně:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.