Královská rodina jim nedala žádnou šanci. Nové odhalení o Harrym a Meghan

Snažili se ze všech sil, ale okolnosti je předem odsoudily k nezdaru. Britský novinář Omid Scobie vyrukoval s tvrzením, že ti špatní nejsou Harry s Meghan, ale odpovědnost za jejich problémy skutečně leží na bedrech královské rodiny. Upozornil na to list Express.

"Nedali jim žádnou šanci, aby se jim podařilo zapadnout. Od začátku byli odsouzení k tomu, co se jim nakonec stalo," prohlásil Scobie.

Že jsou sami proti všem, údajně vévodský páreček průběžně varoval i personál Kensingtonského paláce. "Jejich osobní asistentka jednou řekla Meghan: Přijdeš mezi ně a budeš pro ně jako cizí mikrob, každá jejich buňka se začne bránit, pokusí se bojovat a vytlačí tě," pokračoval.

[chooze:article;value:486534]

Královnu Alžbětu II., která loni v září ve věku 96 let zemřela, podle Scobieho rozčilovala pouhá Meghanina přítomnost, píše portál Geo. "Meghan nemohla uspět bez ohledu na to, zda byla milá, nebo nepříjemná. To, jaká je, bylo naprosto irelevantní," uzavřel.

Scobie v roce 2020 vydal o Meghan a Harrym knížku Cesta za svobodou. Členy královské rodiny některé pasáže prý zvedly ze židle, mnohem větší bouři teď ale vyvolal vévoda ze Sussexu autobiografií Náhradník. Williama třeba obvinil z fyzického napadení, nezdráhal se psát ani o intimních problémech.

Harry a Meghan dorazí na korunovaci. Chtějí ale omluvu od královské rodiny:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.