Královská rodina o princezně Kate lže, tvrdí fanoušci. Měli odhalit důkazy

Britská královská rodina zveřejnila v neděli fotografii zachycující princeznu Kate s jejími dětmi. Lidé si ovšem brzy všimli, že na fotkách něco nesedí. Následující den Kate vše vzala na sebe a uvedla, že snímek upravila. "Jako mnoho amatérských fotografů občas experimentuji s úpravami," vysvětlila. Fanoušci monarchie už ale královské rodině nevěří a rozhodli se celou kauzu sami prověřit. A podařilo se jim prý najít zajímavé důkazy.

Jednou z hojně šířených teorií je tvrzení, že fotografie pochází z listopadu loňského roku. Královská rodina přitom tvrdila, že ji princ William vyfotil minulý týden.

Zpěvačka Allyn Astonová na svém tiktoku zveřejnila video, které má dokazovat, že je fotka z podzimu. Kate i její tři děti mají totiž podle zpěvačky na sobě téměř stejné oblečení jako na videu zveřejněném v prosinci. Astonová tvrdí, že došlo jen k menším změnám svetříků dětí, a navíc si někdo pohrál ve photoshopu s barvami. Video už na tiktoku vidělo zhruba 1,5 milionu lidí.

@allynaston I have a strong suspicion that this “new” photo of Kate Middleton and her children was taken in November 2023 baded on the outfits. There is ample evidence of bad Photoshop throughout this photo and it is my personal opinion that it is because it is old and they try to change the outfits so that it didn’t look like a match. This is pure speculation and opinion based on my own research. #katemiddleton #whereiskate #whereiskatemiddleton #princessofwales #kensingtonpalace #britishroyals #british #popculture #popculturenews ♬ original sound - Allyn Aston

Další zajímavou teorií je verze o použití starší fotky princezny Kate. Konkrétně má jít o snímek, který se objevil na obálce časopisu Vogue v roce 2016, informuje web Page Six. "Moje analýza tvrdí, že vzali její tvář z obálky, kterou vytvořila před lety, a upravili ji," popsala Ruby Naldrettová, která pracuje na sociálních sítích britského bulvárního deníku Daily Mirror. Video, které má tuto skutečnost dokazovat, už vidělo přes 11 milionů lidí.

Někteří lidé jsou ale k této teorii skeptičtí. "Je to jen stejná tvář se stejným úsměvem, protože je to stejná osoba. Jinak to není ani zdaleka podobné," objevilo se v komentářích. 

Kategate

Celá kauza kolem vévodkyně Kate již dostala označení Kategate. Experti ji označují za PR katastrofu. Podle královské expertky a historičky Tessy Dunlopové má královská rodina jedinou šanci uklidnit veřejnost, a to zveřejnit neupravený snímek. "Je tu to zásadní slovíčko: upřímnost. Lidé mají pocit, že královská rodina – která také funguje jako státní instituce – k nim není upřímná. A pokud nevěříte Kensingtonskému paláci, komu potom můžete věřit? Aby tyhle myšlenky zmizely, tak palác musí zveřejnit původní obrázek. Integrita našeho budoucího krále a královny je v sázce," řekla deníku The Mirror

[chooze:article;value:544877]

​​Fanoušci už totiž začínají rozjíždět divoké spekulace o tom, co stojí za zmizením Kate. Princezna se naposledy ukázala na veřejnosti na Vánoce a následně podle paláce podstoupila údajně plánovanou operaci. Mimo službu by měla být až do Velikonoc a dosud se neobjevil žádný pořádný snímek ani od paparazzi fotografů.

Mezi fanoušky se tak mluví zejména o možné odluce královského páru, případně dokonce o rozvodu. Opět se šíří i spekulace o Williamově údajné milence Rose Hanburyové, nebo dokonce o smrti vévodkyně Kate. Ve hře jsou i možnosti, že byla princezna v kómatu či podstoupila plastickou operaci.

"Většina konspiračních teorií je hloupá, ale všechny reagují na skutečný problém. Kate byla dlouho spolehlivým pilířem britské rodiny, ukazovala se a usmívala se na každé veřejné akci, na které byla požádána, aby se objevila. Pak udělala něco rozhodně neobvyklého. Zmizela," píše web Vox.com

Operaci měla Kate podstoupit 17. ledna. Podívejte se, co tenkrát královská rodina řekla:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.