Královská rodina v slzách. Zemřel její princ, bylo mu pouhých 51 let

Princ Constantin se narodil 15. března 1972 a byl sedmým v nástupnictví na trůn. "Zanechal po sobě manželku, princeznu Marii z Lichtenštejna, rozenou hraběnku Kálnyokovou z Köröspataku, a své děti prince Moritze, princeznu Georginu a prince Benedikta," stojí v prohlášení.

Princ podle něj zemřel nečekaně, příčinu smrti zatím neobjasnili. Bylo mu pouhých 51 let. 

V oznámení Knížecího domu o princově skonu nechybí ani informace o jeho kariéře. "Princ Constantin byl předsedou dozorčí rady Liechtenstein Group AG a členem představenstva Liechtenstein Group Holding AG," uvedla knížecí rodina.

[chooze:article;value:530863]

​Princ Constantin byl také prezidentem Nadace knížete z Lichtenštejnska, která spravuje majetek knížecí rodiny. V roce 2021 se princ podílel na pomoci jižní Moravě po zásahu tornáda. Navštívil tehdy obec Hrušky, aby jí z nadace předal finanční dar.

Smrt prince zasáhla mnoho osobností, mezi nimi také biskupa Benno Elbse, informuje deník The Sun. "S velkým zármutkem jsem se dnes dozvěděl o smrti prince. Jménem arcidiecéze Vaduz bych chtěl vyjádřit upřímnou soustrast princi Hansi Adamovi II., manželce zesnulého, princezně Marie a jejich dětem. Jsem s nimi a celou rodinou zajedno v truchlení a modlitbách za zesnulé," vzdal hold princi biskup Benno Elbs a popřál všem, kdo truchlí nad zesnulými, hodně sil a útěchy.

Skandál v královské rodině. Norská princezna si bere šamana, mluví spolu s anděly (9/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.