Královská rodina v šoku! Bývalou asistentku vévodkyně měl někdo zabít

Policisté našli tělo Jenean Chapmanové v pondělí v jejím bytě v centru Dallasu v Texasu. Stalo se tak pět měsíců poté, co se tam dotyčná přestěhovala. Pitva následně prokázala, že se jednalo o vraždu, píše portál Daily Mail.

Hned následující den vyšetřovatelé zadrželi v Austinu jejího manžela Jamese Patricka. Pár se měl vzít teprve před dvěma měsíci. Podle sestry Chapmanové byl však muž hrubý a jejich vztah popisovala jako toxický.

[chooze:article;value:510764]

"Moje sestra se nedávno stala obětí fyzického týrání a byl jí brutálně vzat život. Měla se na co těšit a ovlivnila tolik lidí ve svém životě. Jejich úspěchů je příliš mnoho na to, aby se daly spočítat. I když už není mezi námi, její světlo bude i nadále zářit v našich srdcích a budeme na ni mít krásné vzpomínky. Miluji tě a chybíš mi," vzkázala její sestra Crystal Marshallová. Patrick čelí obvinění z vraždy. Nyní je ve vazbě, kde bude až do té doby, než proběhne soud.

Tragédie zasáhla i vévodkyni z Yorku Sarah Fergusonovou. Oběť totiž pro bývalou manželku prince Andrewa několik let pracovala. Bývala její osobní asistentkou, píše portál BBC. "Šokovalo a zarmoutilo mě, když jsem se dozvěděla, že Jenean Chapmanová, která se mnou před mnoha lety pracovala jako moje osobní asistentka, byla zavražděna v Dallasu ve věku pouhých 46 let. Podezřelý je ve vazbě," sdělila Fergusonová.

"Jenean byla loajální, pracovitá, krásná a zábavná a moje srdce pláče. Myslím na její rodinu a přátele. Slyšela jsem o ní před pár měsíci. A vypadala tak šťastně," zavzpomínala bývalá žena prince Andrewa.

Vévodkyně z Yorku slíbila, že rodině zavražděné, která sbírá prostředky na převoz těla Chapmanové do New Yorku a na právní a pohřební náklady, finančně pomůže.

Objevovaly se různé konspirační teorie, že Dianu měla zavraždit královská rodina. Podívejte se na reportáž (8/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.