Kramného vězení změnilo k nepoznání. Foto 11 let po vraždě Moniky a Klárky

[chooze:gallery;value:29518]

Odsouzený vrah Petr Kramný strávil za mřížemi už osm let. Lidé, kteří tehdy proces sledovali a pamatují si ho jako zavalitého 35letého mladého muže s očima zalitýma slzami, by ho nyní zřejmě poznali jen stěží. Jeho současnou vizáž odhaluje dokusérie Kauza Kramný z produkce Voyo.

Dnes je z něj pohublý vězeň s propadlými tvářemi. Má hubenější ruce a zmizelo mu i břicho. Na první pohled to vypadá, že se zbavil i podbradku. Naducaná ramena vystřídala svěšená.

​Oproti roku 2013 mu na tváři přibyly brýle. Vlasy i vousy mu značně zešedivěly a z rozčepýřeného stylu přešel Kramný na sestřih sčesaný do strany. Pevně stažené rty mu ale zůstaly.

[chooze:article;value:565678]

Petr Kramný si ve věznici Mírov odpykává 28letý trest za vraždu své manželky Moniky (†36) a dcery Kláry (†8). Ty přišly o život v roce 2013 na dovolené v egyptském letovisku Hurghada.

První zprávy tehdy hovořily o otravě jídlem, následně vyšetřovatelé pracovali s verzí, že obě pozřely jed. Kramný byl od počátku podezřelým. V roce 2016 ho za vraždu Klárky a Moniky odsoudili.

Dokumentární sérii Kauza Kramný naleznete už teď na Voyo. Na první záběry Kramného se podívejte zde:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.