Moderní bydlení

Kramný s milenkou krátce po vraždě: Došlo na všechno, přiznává po letech

Zvěsti o milenkách Petra Kramného po letech potvrdila jedna z nich. V dokumentární sérii Kauza Kramný popsala, co se tehdy skutečně dělo. S Kramným se prý scházela v době, co od smrti Moniky a Klárky ještě neuplynulo ani půl roku.

"Měli jsme se sejít 2. 1. 2014 ve čtvrtek hned po Silvestru. Vyšel z auta a pozdravili jsme se. Já mu řekla, že si radši sednu do auta, aby nás nikdo neviděl. Vzadu v autě došlo na nějaké intimnosti," popsala žena původem z Prahy.

[chooze:article;value:566483]

Vzpomněla si i na situaci, kdy měl Kramný vtipkovat o otravě. "Pak si vzpomínám, že se ohýbal dopředu pro vodu. Zeptal se mě, jestli chci napít. Já na to, že ne. On se tak pousmál a řekl: 'Neboj se, není to otrávené'. Nenapila jsem se," dodala.

Milenka Petra Kramného prozradila i to, na jaké intimnosti na zadní sedačce jeho auta došlo. "Nejprve jsme se líbali, pak mi svlékl kalhoty a došlo k aktu. Závěrem bych chtěla říct, že jsem byla do Petra Kramného zamilovaná," uzavřela.

Sám Kramný přiznal, že mu po smrti Moniky a Klárky začaly chodit dopisy i e-maily od různých žen. Některé měla najít i Kramného matka, a to dokonce u něj doma. "Když byl v Egyptě, já jsem tam chodila vybírat schránku," vzpomíná po letech. "A ve schránkách byly dopisy od různých ženských nebo holek. Já jsem to vyhazovala," řekla.

[chooze:article;value:566230]

Některé vzkazy se ke Kramnému ale přeci jen dostaly, a očividně nejen ten od milenky z Prahy. Štábu TV Nova se tehdy podařilo natočit Kramného s milenkou přímo v autě. Mělo jít o ženu z Karviné, se kterou se Kramný stýkal ještě před již zmiňovanou ženou z Prahy.

Od smrti Moniky a Klárky v Egyptské Hurghadě už uplynulo 11 let. Vyšetřovatelé tehdy pracovali s verzí, že se otrávily. Soud ale nakonec případ označil za dvojnásobnou vraždu. Petr Kramný si za ni odpykává 28 let za mřížemi.

Dokumentární série Kauza Kramný mapuje všechno, co se vraždy týká:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.