Krampol otevřeně o svém zdraví: Do žádný LDN nejdu, na smrt nemyslím

[chooze:gallery;value:29881]

​Důvodem pobytu Jiřího Krampola v nemocnici jsou problémy s kolenem, které léčí na rehabilitačním oddělení. Ještě před měsícem při chození do schodů lapal po dechu, ale teď už je na tom podstatně lépe. "Mám porouchané koleno, motor prostě vynechal. Každý den dvakrát denně rehabilituji. Děláme tady různé cviky, které posilují ochablé svalstvo staříka," popsal herec.

Přestože je Jiří v nemocnici, práce má nad hlavu a rozhodně se nenudí. Během hospitalizace stihl vydat album a připravuje další. "Točíme tady cédéčka. Jedno máme hotové, druhé je na půl cesty. To budou mluvené šansony a k tomu hudba, zpěv, jsou tam krásné básničky od Josefa Fouska, které recituje Jana Kroupová, já a Bea Albrecht zpívá," popsal Krampol.

[chooze:article;value:537702]

​Album s názvem Blues o duši aneb Kdyby se tak zázrak stal vznikalo právě v prostředí nemocničního pokoje. Kromě toho se tam Krampol připravuje i na své další projekty. "Někdo má pocit, že odpočinek je, že leží doma a chlastá lahvový pivo. To pro mě odpočinek není, to je pro mě naopak něco strašného. Já jsem exhibicionista a potřebuju lidi. Prostě potřebuju smích a reakci publika," zmínil.

Jiří nezahálí, ani co se týče technologického pokroku. Svůj oblíbený tlačítkový telefon teď vyměnil za dotykový a zatím to vypadá, že se úplně nespřátelili. "Já to hluboce nenávidím. Kdyby bylo na mně, tak to vezmu a švihnu s tím někam. Radši bych se vrátil k morseovce," řekl herec.

[chooze:article;value:534952]

​Krampol vnímá svůj pobyt v nemocnici pozitivně a zachovává si optimismus. Mrzí ho ale nepravdivé informace, které se o něm objevují. "Do žádný LDN nejdu, z okna zatím neskáču, a že bych seděl a zmítal se v depresích a myslel už jenom na smrt, tak to nevím. Jestli tak vypadám, tak se asi umím opravdu dobře přetvařovat," uzavřel.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.