Krampol po kolapsu: Možná už se z toho nedostane, přiznal jeho manažer

"Jirka v současné době leží v nemocnici na Františku na léčebně dlouhodobě nemocných. Pokoušejí se s ním rehabilitovat a rozhýbat ho, protože velmi dlouho ležel," řekl v rozhovoru Schmiedberger.

Jak to všechno dopadne, není podle manažera vůbec jasné. "Nemůžu říct důvěryhodnou informaci o jeho zdravotním stavu, protože mi to nepřísluší, ani nemohu, protože nejsem k tomu určen, ale myslím si, že to bude chvíli trvat, a těžko říct, opravdu těžko říct, jaká bude budoucnost," připustil Schmiedberger.

Schmiedberger se snaží hledat kousíčky naděje, kde to jen jde: "Já bych mu přál, aby se z toho dostal. Už se z toho dostal třikrát a pokaždé se tam během několika dnů vrátil, tak bohužel se dá těžko říct, jak tohle všechno dopadne, ale snaží se."

[chooze:article;value:547869]

​Poukázal také na jednu z posledních Krampolových prací. "Dotočili jsme úžasný klip neboli písničku s Natálií Grossovou. Jirka Krampol tam má takový nádherný mluvený text a jmenuje se to Slečna z Paříže. Dneska to večer doděláváme."

K písničce se bude ještě zřejmě točit klip přímo v Paříži. Schmiedberger k natáčení nešetří superlativy. "Bude to jeho poslední největší projekt. Je to nádherné, všichni budou plakat, já jsem plakal taky," přiznal.

Krampol strávil několik týdnů v nemocnici kvůli zápalu plic. Pak se nechal na konci března na reverz propustit, jen o pár dní později, v pátek 22. března, zkolaboval a musela pro něj vyjet záchranka. Objevily se zprávy, že se otrávil léky. Od té doby je v nemocnici.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.