Krasavec ze SuperStar překvapil. Z roztomilého lamače srdcí je nový člověk

[chooze:gallery;value:31551]

Talentovaného Mikuláše Hrbáčka si lidé mohou pamatovat jako semifinalistu soutěže SuperStar. Své fanoušky však překvapil novým singlem s názvem Nanovo, který nedávno pokřtil. Song je výsledkem první společné práce mladých muzikantů při tvorbě ve studiu i při natáčení videoklipu. Prolíná snění a realitu, a to jak esteticky, tak zvukem.

Hosty šokovala hlavně proměna samotného zpěváka, do songu si totiž vlastnoručně vyrobil zvláštní outfit. "Sako z druhé ruky jsem polepil hromadou květů, celá práce trvala intenzivních 12 hodin a jeho hodnota se tak ze 40 Kč vyšplhala na skoro 5 tisíc," pochlubil se Mikuláš Hrbáček svou prací.

[chooze:article;value:500047]

"Troufám si říct, že Mikulášovo sako se jednou stane legendou a třeba se i vydraží za obrovskou sumu," zavtipkovala spisovatelka Lenka Pastorčáková.

"Pro mě je Mikuláš zjevení v tom nejpozitivnějším slova smyslu. Během křtu jsem od diváků kolem slyšela různá přirovnání: mladý Robbie Williams, Harry Styles nebo Lenny Kravitz, Support Lesbiens. Vůbec se tomu nedivím. NANOVO působí tak světově, že lidé zkrátka přemýšlejí, ke komu kapelu přirovnat," svěřila se po křtu spisovatelka.

"Mikuláš je talent, s kapelou jim to šlape a určitě o něm ještě uslyšíme," předpověděla zpěvačka Eliška Černá. "Jsem nadšená. Zažít kluky naživo je opravdový zážitek. Gejzír energie," zhodnotila kapelu I. vicemiss roku 2019 Sára Lyčková. Z Mikuláše Hrbáčka se tak možná skutečně stane nová superhvězda české muziky.

Podívejte se na videoklip kapely NANOVO:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.