Kráska v plavkách pobouřila internet. Nemusela sis obléct vůbec nic, zuří lidé

Pro mnoho žen je nošení plavek určitým vystoupením z komfortní zóny. Některé dámy preferují plavky v celku, jiné zase odvážné bikiny. Američanka Kim Stramová na internetu rozpoutala velkou debatu. Pobouřily ji totiž svůdné plavky krásky, kterou potkala v bazénu.

"Jsou tyto plavky vhodné na nošení v rodinném aquaparku, anebo NE?" zeptala se Kim Stramová ve videu na tiktoku a zdůraznila, že s outfitem dívky rozhodně nesouhlasí. Ta se oblékla do jednodílných plavek tělové barvy, jejichž spodní část tvoří jen pár provázků. Blondýnka tak odhalila své křivky v plné kráse.

[chooze:article;value:484338]

Pod příspěvkem se objevily tisíce komentářů a lidé se rozdělili na dva tábory. Někteří z nich zdůrazňovali, že v přítomnosti dětí by se dívka měla víc obléct. "Měla by mít respekt k rodinám, ale ten očividně ze světa už zmizel," zněl podle New York Post jeden z komentářů.

"Kdyby to stejné nosil ve výši dětských očí muž, lidé by se zbláznili," sdílel rozhořčeně další z uživatelů. "Je to už moc, vzhledem k místu a čase. Klidně bych si podobné plavky vzala, ale ne sem kvůli respektu k ostatním," svěřila se další z žen. 

@kstram83 Thoughts!! I don’t think its appropriate there’s kids all around her, but she looks great!!?? #ReTokforNature #thongbikini #makingconvo ♬ gford._ gets no maidens - $avøry-$adisticpai

Mnoho lidí však dívku ocenilo za odvahu i pěknou postavu. "Kdybych měla tělo jako ona, nosím tyto plavky pořád," sdílela jedna z uživatelek. "Děti se o sexualitu nestarají. Je důležité, co děti naučíme my," zareagoval podle webu indy100 další z komentářů.

Kráska z Love Islandu má nového miláčka. Podívejte se na video:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.