Krásná vánoční vzpomínka na Karla Gotta. Vdova zveřejnila fotku z archivu

Rodina Karla Gotta už bez slavného zpěváka tráví čtvrté Vánoce. Božský Kája zemřel v říjnu 2019 ve věku 80 let. Přesto nadále zůstává nedílnou součástí oblíbených svátečních pohádek, a lidé si ho tak mohou vždy na Štědrý den připomínat.

Jako Pánbůh a Lucifer se pravidelně zjevuje například v pohádce Z pekla štěstí. Jeho hlas pak zaznívá také v nejsledovanější české pohádce Tři oříšky pro Popelku.

Vdova Ivana Gottová se pak snaží čas od času fanouškům božského Káju připomenout skrze některou z archivních fotografií. Tradici neporušila ani o letošních svátcích. Zveřejnila snímek, na kterém Karel Gott spokojeně postává u stromečku.

[chooze:article;value:475996]

​"Milí Karlovi příznivci, přeji vám požehnané vánoční svátky v kruhu vašich milovaných! Jako vzpomínku na našeho Karla vám posílám fotku z Vánoc 2017. Snad vás potěší. Krásný Štědrý den! Vaše Ivana," napsala vdova na sociální sítě.

Příspěvek dojal tisíce lidí. "Krásné Vánoce, jeho písně k Vánocům neodmyslitelně patří," zareagovala například Šárka. "Krásné a pohodové Vánoce, hodně štěstíčka, zdravíčka a lásky Vám i Vašim princeznám. Pouštíme si vánoční koledy pana Gotta. Patří to k naší tradici. Moc moc vzpomínáme," přidala se Květa.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.