Krásné gesto nemocné Kate: Přichystala překvapení lidem, kteří ji podpořili

[chooze:gallery;value:34408]

​Diagnóza princezny Kate zdrtila mnoho jejích příznivců. Ti jí ihned začali posílat vzkazy plné podpory, nečekali však, že by jim princezna mohla skutečně odpovědět. Jenže Kate se rozhodla lidem ukázat, že si jejich přání velmi váží.

"Když jsem v lednu zjistila, že naše krásná princezna z Walesu podstoupila operaci, poslala jsem jí pohlednici s nejupřímnějším přáním uzdravení od naší rodiny a samozřejmě hojnosti lásky," svěřila se podle deníku Express Britka Alex Marie Hollová.

[chooze:article;value:550035]

O několik měsíců později do jejího domu přišel tajemný dopis z Kensingtonského paláce, chvíli se ho dokonce bála otevřít. "Na zadní straně obálky byl znak Kensingtonského paláce. Manžel si myslel, že si bude muset vytáhnout oblek a jít na zahradní párty. Byl ale stejně nadšený jako já, když jsme ten dopis dostali," popsala žena na sociální síti X.

Jenže nešlo o pozvánku, ale o přímo adresované poděkování za přání princezně. "Děkujeme vám za vaše laskavé přání k uzdravení Její královské Výsosti princezně z Walesu. Velmi si váží vašeho promyšleného gesta," stálo v dopise od Kate.

[chooze:article;value:548307]

Ženu překvapení z paláce velmi dojalo. "Mohu upřímně říci, že si toho budu cenit celý život. Modlete se za uzdravení naší krásné princezny z Walesu," vzkázala všem lidem na internetu. Princezna Kate takto pravděpodobně odpověděla i dalším ze svých příznivců.

Princezna Kate bojuje s rakovinou. Přiznala to ve videovzkazu (3/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.