Krásný moment Polívky se synem: Jsem na tebe hrdý, táto, svěřil se mladý herec

[chooze:gallery;value:35715]

​Vydal se v otcových šlépějích a stal se z něj jeden z nejúspěšnějších českých herců, který zazářil v komediích Ženy v běhu nebo Sladký život. Ke svému otci Bolkovi však herec Vladimír Polívka stále vzhlíží. "Povedená, naše. Ať žije král," napsal mladý herec ke společným fotografiím z galerie.

Přiznal, že se v otci dokonce vidí a že jsou nerozlučnou dvojicí. "Já jsem jím a on je mnou, jsem na tebe hrdej, táto," svěřil se Vladimír na sociálních sítích. Snímky, o které se podělil, ukazují, že při jejich společných chvilkách nechybí smích ani pohoda. "Jen tak, prostě fotka," dodal.

[chooze:article;value:412959]

Řadu fanoušků fotografie velmi potěšila. "Super foto, táta a syn. To je vzpomínka, která nikdy nezmizí," napsal jeden z nich. "Zbožňuji vás oba, nevím, koho víc, ať se daří," vzkázala hercům další sledující.

Bolek Polívka má dohromady šest dětí. Jeho druhá nejstarší dcera Anna se také proslavila jako herečka a komička a zahrála si v komedii Účastníci zájezdu. Prvorozený syn Vladimír se mu narodil v manželství francouzskou herečkou Chantal Poullain.

Divadlo Bolka Polívky je ve špatném stavu. Muselo být uzavřeno (11/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.