Kratochvílová vtrhla do studia, tancovala a zpívala. Chystá se na megakoncert

Kratochvílová je osobitou a výstřední zpěvačkou, skladatelkou a textařkou. Je známá svými legendární hity – V Stínu kapradiny, Publikum tvé jsem já, Milování za svítání nebo Dlouhá, bílá, žhnoucí kometa. Sedmdesátiletá interpretka se teď se svou kapelou Illuminati.ca chystá na velkolepý koncert, kterým oslaví podle svých slov "věčných 17".

[chooze:article;value:528355]

​Do studia Snídaně, které podle ní potřebuje víc barev a nábytku, energicky vtrhla a po celou dobu zůstala v pohybu. Nakonec i improvizovaně zazpívala. Řeč přišla mimo jiné i na její kostým, který často zahrnuje roušku, nebo si obličej zakrývá jinak.

​​"Nebojte se nás, protože to je pro radost všem, my milujeme barvy, improvizaci, tvořivost a chceme dělat radost," pronesla Kratochvílová, která s kapelou vystoupí už v pátek.

V plánu je křest dvojalba "Now & Then". Fanoušky čekají různá vystoupení nebo promítání zakázaných klipů. Megakoncert vypukne v 19:30. "A bude to trvat až do konce a bude to krásný," řekla Kratochvílová. 

Do Lucerny také přijde řada hostů, například Michael Kocáb, Ondřej Hejma, kapela Krucipüsk a mnoho dalších. Jana Kratochvílová také prozradila, že na konci koncertu čeká fanoušky překvapení.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.