Krejčířova vila je znovu na prodej. Po rekonstrukci je k mání za téměř 55 milionů

Kdysi luxusní vila v Černošicích se během let proměnila v naprostou ruinu. Vydražit se ji povedlo až na osmý pokus. V roce 2021 ji koupila za 21,38 milionu korun Petra Kučerová, jejíž rodina podle portálu iDnes podniká v realitách.

Nyní je dům znovu na prodej. Objevil se totiž na stránkách sreality.cz za 54 900 000 korun. Podle realitního portálu je objekt připraven na dokončení interiérů, prošel navíc velkou změnou. V původním stavu má být zahrada s venkovním kurtem.

[chooze:article;value:410811]

"V letech 2022 a 2023 byla na domě vyměněna střecha, byl instalován nový výtah, nová fasáda, došlo k opravám plotů, kompletnímu zajištění domu a výměnám či doplnění chybějících exteriérových prvků," stojí v inzerátu.

Vila měla kdysi hodnotu až půl miliardy korun. Před dražbou patřila manželce Radovana Krejčíře. Uvnitř byly třeba dva bazény i legendární akvárium se žralokem. Dům navíc obklopuje rozlehlý pozemek. V roce 2019 ale část budovy a střechy shořela. Hodnota tak klesla na 42 milionů korun.

Z domu uprchl Krejčíř v roce 2005 během policejní prohlídky. Nejprve utekl na Seychely, od roku 2007 žije v Jihoafrické republice (JAR), kde nastoupil v roce 2013 do vězení. Tam si odpykává 35letý trest za pokus o vraždu a únos a držení drog.

Bývalý podnikatel je v Česku odsouzený k souhrnnému trestu 15 let vězení za plánování vraždy celníka, pokus o tunelování státního podniku Čepro, za padělání a další činy. Země od roku 2007 stále usiluje o Krejčířovo vydání.

Podsvětí se na jaře mělo chystat na návrat Krejčíře do Česka. Více se dozvíte v následující reportáži (4/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.