Kriminalisté přistihli ženu při prodeji drog. U sebe měla pětiletého syna

[chooze:gallery;value:31314]

​Nejenže měla shánět a prodávat pervitin, zadržená žena se neštítila do celé akce zapojit ani své nejbližší.

S předávkami drog dealerce podle vyšetřovatelů pomáhal partner. "Na území okresu Plzeň–sever došlo k nejméně 158 případům, kdy prodali více než sto gramů pervitinu a vydělali tak 150 tisíc korun," upozornila policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Kriminalisté se případu věnovali delší dobu a velmi intenzivně. Až minulý týden ale dokázali ženu usvědčit. Přistihli ji přímo při činu. S sebou přitom měla i dítě. "K poslednímu předání drogy došlo minulý týden. Při něm byla žena zadržena. Ve vozidle, ve kterém drogu přivezla, se nacházel i její pětiletý syn," sdělila mluvčí.

[chooze:article;value:499391]

​V autě našli vyšetřovatelé sáček s krystalickou látkou a peníze. Další podezřelé balíčky a finanční hotovost objevili spolu s digitální váhou při domovní prohlídce.

"Kriminalisté 2. oddělení obecné kriminality územního odboru Plzeň–venkov zahájili trestní stíhání 30leté ženy a 29letého muže, které obvinili ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obvinění jsou stíhaní na svobodě, hrozí jim trest odnětí svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitý trest," zakončila mluvčí.

Muž s kočárkem sotva stál a dítěte si nevšímal. Byl pod vlivem drog:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.