Kristina ze Survivoru řekla, proč v soutěži kradla. Udělala bych to znovu, tvrdí

"V běžném životě bych samozřejmě nekradla, to by mě vůbec nenapadlo, ale v rámci hry je to povolené," řekla Hrbková, která pracuje jako policistka. S dalším soutěžícím Tomášem Rysem totiž ukradli Janě Zicklerové bonbony z batohu.

"My jsme tam nekradli nic, co jsme neměli. Žádnou imunitu, žádnou výhodu, to je prostě striktně zakázané a bylo by to porušení pravidel," bránila se. "Byli jsme na odměně, na mexické fiestě, kde byla piñata a v ní byly bonbony. Domluvili jsme se, že to dáme všechno na společnou hromádku a rozdělíme si to stejným dílem," pokračovala s tím, že část se ale ztratila.

[chooze:article;value:553815]

"Nám to s Tomášem nedalo, protože jsme si všimli, že neustále cucá nějaké bonbonky, tak jsme se rozhodli tu situaci prověřit a zjistili jsme, že tam má bonbony a lízátko," vysvětlila Hrbková. "Udělala bych to znovu," dodala.

"S Tomášem jsme si byli vědomi, že je to na kamery a že to pravděpodobně bude v televizi. A tam jsme vysvětlovali tu situaci, z jakého důvodu jsme to udělali," popsala. "Ale tyhle věci tam už pak nebyly," doplnila s tím, že v televizi pak údajně vypadali jako zloději.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.