Krize ve Výměně: David ženu zmlátil tyčí. "Chovala se jako…" brání se

Rázná Petra si před Výměnou stěžovala na lenost svého manžela. Ten přitom pracoval a doma se činil. Když však dorazila do náhradní rodiny, nestačila se divit vlastním očím. Narazila na věčně mudrujícího Davida, který byl doma v invalidním důchodu a jen se flákal. "Má zdravé ruce, zdravé nohy, tak ať prostě dělá," vyžadovala Petra po Davidovi aktivitu. Ten měl však čas hlavně na hádky a ponižování dětí.

Ještě k tomu si stěžoval na Věru, že bývá vulgární. "To je samé 'kup', 'čum'. Říkal jsem jí už několikrát: 'Řveš tady jako kr**a, všichni nás slyší. Jsi normální?' Tak jsem ji nedávno praštil tyčí, florbalovou holí, za tyto řeči. Když se otočila, praštil jsem ji vší silou. Takže samozřejmě pláč a nářek, děti plakaly, ať ji nechám na pokoji," svěřil se David.

[chooze:article;value:510478]

Petra se v tu chvíli zděsila. "To ti přišlo normální praštit ženskou? Když někoho majzneš hokejkou přes záda, tak mi nepřijde, že jsi klidný," reagovala zdravotní sestra. "To nebyla hokejka, to byla jenom hůl. Holky se nemají mlátit, to vím. Když ona se nechová jako ženská, ale jako ho**do," bránil se náhradní manžel.

Petra se raději na celou situaci zeptala nejstarší dcery Karolíny. "Hm, to jsme měly s mamkou blbý den, protože i my se někdy hádáme. Když se neudrží, tak mi začne nadávat a tátovi se to nelíbí. On je blázen, já jsem si před ni musela i stoupnout, aby ji už nechal na pokoji. Mě mrzí oba rodiče, jaký jsou. Před mrtvicí se táta choval úplně jinak," řekla třináctiletá Kája.

[chooze:article;value:510244]

Náhradní mamince v rodině začala docházet trpělivost "Oni si nezaslouží takové rodiče, oni se doma jen válí jako kravský ocasové. David všechno akorát rozes***á," dodala. To nejhorší ji však teprve čekalo. Když jí malý David nadával, řekla to jeho otci, místo zastání však přišla jen další hádka.

Náhradní manžel jí dokonce vyhrožoval násilím. "Drž hubu, nebo přes tu držku dostaneš. Co si o sobě myslíš, že jsi? Jsi úplný h***o," řval David na Petru, která si to nenechala líbit. Poslední noc se ale v domě bála strávit, a tak raději přespala u sousedů. Během závěrečného rozhovoru se od Věry nedočkala žádného soucitu, té ruply nervy a zmlátit ji chtěla sama.

Celý díl si můžete už teď přehrát na Voyu.

Věře z Výměny ruply nervy. Dojedu do Kostelce a rozšlapu ti hlavu:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.