Krušné časy po Výměně: Trans Domča ve vztahu s Káťou nesnese třetího člověka

Středeční Výměnu manželek ukončila Darina předčasně. "Dozvěděla jsem se od místních, že se Káťa sebepoškozuje. Bála jsem se, že kdyby měla u nás slabou chvilku, aby nedejbože nesáhla po žiletce a aby to moje děti neviděly. Nevěděla jsem vůbec, jak fungují na druhé straně. Fungovali v pohodě, ale to jsem nemohla vědět," vysvětlila Darina. 

Té se moc nelíbilo, jak to v rodině kvůli změně pohlaví fungovalo. "Mně vůbec translidi nevadí. Nejsem vůči tomu zaujatá, sice je to proti přírodě, ale pro mě byly prioritou děti. Nechtěla jsem to s nimi rozebírat. Dominice vadily poznámky dětí o tom, že jí třeba rostou vousy. Jednala hodně impulsivně. Ty děti šly stranou, vnímala jenom sebe," podotkla Darina.

[chooze:article;value:536363]

Největším tématem Výměny byla právě změna pohlaví tatínka Pepy na Dominiku. Vztah Kačky a Dominiky je jako na houpačce a zatím si nejsou jisté, jestli spolu budou, nebo ne. "Byly u nás nějaké vztahové změny. Vztah prošel revolucí. Byl tam rozchod a teď je to ve fázi, kdy nevíme, jestli to je rozchod nebo není," nastínila Kačka.

"Je to rozchod, není to rozchod, přesto bydlíme pořád spolu a říkáme si, jak bez sebe nemůžeme být. Takže to rozchod jako není a jsme furt spolu," řekla Dominika, i když to vypadá, že se na tom s Kačkou neshodnou. Ta se po Výměně odstěhovala a děti si s Dominikou střídají, přitom ale tráví i spoustu času spolu.

Za rozchodem stál zřejmě muž, kterého Kačka potkala. "Myslela jsem, že s ním budu. Ale i přesto všechno jsem s tou Domčou a je mi s ní dobře. Ten náš vztah tu je, pořád se máme rády. Já jsem Domče ublížila svojí nevěrou, ona si prochází svojí proměnou. Je to všechno teď hodně otevřené," přiznala Káťa.

[chooze:article;value:535603]

​​Ve Výměně řešily i možnost otevřeného vztahu, ta ale zjevně nepřipadá v úvahu. "Ne, tuhle variantu já prostě nedokážu. Buď ať si Káťa zvolí mě, nebo kohokoliv jiného, ale nesnesu třetí osobu. Takže jsem to zavrhla a Káťa dostala na vybranou. Buď bude se mnou, nebo s kýmkoliv jiným," stojí si za svým Dominika. 

Jedním z problémů, co jim stojí v cestě, je Katčina sexualita. "Často sama se sebou balancuju, jak moc je ten sex důležitý. Nebo jestli jdou najít i jiné cesty, co se týká postelové stránky. V Domče mám ale parťáka do života. Můžu se spolehnout, že vyzvedne děti, zvládne se o ně postarat. Bylo to bouřlivé, teď si to začíná sedat," uzavřela.

Podívejte se ve videu, jak na Výměnu vzpomíná Darina s Tomášem:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.