Krušné dny rappera Rytmuse. Vyloupili mu dům, přišel o věci za miliony

[chooze:gallery;value:34291]

​V luxusním domě populárního slovenského rappera Rytmuse v Malinově na okraji Bratislavy v sobotu řádil zloděj. Jeho drzost podtrhuje fakt, že do hudebníkova sídla vnikl ještě za bílého dne.

Z domu, kde Rytmus žije se svou manželkou Jasminou Alagičovou a jejich synem, si zloděj měl odnést především šperky. Sebrat měl například zlaté řetízky, hodinky Rolex, drahocenný zásnubní prsten a značkový kufr. Celkem měl tak hvězdný pár okrást o věci v hodnotě více než dva miliony korun, píše portál topky.sk.

Rytmus a Jasmina o vloupání promluvili i na svém instagramu. "Nechápu, proč tak vesmír zareagoval. Ale je to moje chyba. Máme doma velký trezor, ale já jsem si do něj svoje věci neschovávala, i když jsem měla," poznamenala Jasmina.

[chooze:article;value:533815]

Zloděj se do jejich domu dostal, když byl zrovna prázdný. Údajně měl přelézt plot a dovnitř se dostat skrze dveře na terase. "Nedávala jsem pozor, na pět minut jsem odběhla z domu a mezitím nás obral. Myslete na to, že i když jste pryč, tak je potřeba dávat si pozor na svoje věci," připomněla Jasmina.

Pár nad ztrátou šperků příliš netruchlí. Oba jsou hlavně rádi, že se jim nic nestalo, i tak ale vloupání nepodceňují. "Je to velký vykřičník pro nás, ale i pro ostatní," podotkl Rytmus.

Vloupání už řeší i slovenská policie. "Policisté Okresního ředitelství Policejního sboru v Senci vyšetřují okolností krádeže v jednom z domů v obci Malinovo. Ze strany vyšetřovatele je vedené trestní stíhání ve věci trestného činu porušování domovní svobody a krádeže," řekl portálu Pluska mluvčí bratislavské policie Michal Szeiff.

Policie dopadla zloděje dárků. Z doručovacích boxů kradl zboží za tisíce (12/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.