Krutost a hádky: Jackson nezemřel, píší lidé při pohledu na Daru po plastice

[chooze:gallery;value:29862]

Dara Rolins v posledních měsících čelí urážkám kvůli plastické operaci, kterou podstoupila. Přestože své sledující už mnohokrát žádala, aby si hleděli svého, pod jejími snímky se hromadí nenávistné komentáře. "Postava klobouk dolů. Jen škoda, že když tě teď vidím, věřím, že Michael Jackson žije," vzkázal jí jeden z lidí. "Asi tak," souhlasil další.

Ostrými slovy ovšem rozhněvali řadu zpěvaččiných příznivců. "A já věřím, tomu, že potřebujete očního lékaře," zastal se Dary jeden z fanoušků. "Bože, lidi, musíte to pořád komentovat? Je to její věc. Jak by to bylo příjemné vám? Napadlo vás, že to čte třeba její dcera a můžete jí tím ublížit stejně jako Daře? Proboha," dodal další.

[chooze:article;value:558416]

Přitom i samotná Dara už několikrát své sledující žádala alespoň o elementární respekt. Lidé by prý neměli soudit nikoho, koho ani neznají. "Včera v autě jsem si četla vzkazy od vás a z mého instagramu odstranila pár vulgárních de***tů, ať si honí ego někde jinde. Není to o tom, že vyžaduji bezbřehý obdiv, stačí lidský respekt. A zjištění, že je ho mezi námi tak málo, je smutné," vzkázala hejtrům na začátku června zpěvačka.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dara Rolins (@dararolins_vermi)

"Dělejte si a myslete si, co chcete, to ano, ale nezraňujte zranitelné. Kousněte se vždy do jazyka, než vypustíte další jed a někomu ublížíte," dodala popová ikona. Lidé by se podle ní měli obklopovat hlavně milujícími jedinci, kteří to s nimi myslí dobře.

[chooze:article;value:556716]

Právě v rozhodnutí jít na estetickou operaci ji podpořil i její partner Pavel Nedvěd. "Pavel je s tím nejvíc v pohodě, on to se mnou prožívá a řeší od začátku a ještě jsme si spolu dělali legraci, že mě musí hodit do servisu, abych mu dlouho vydržela," svěřila se nedávno TN.cz Dara. Zásadní podle ní je, že ona je aktuálně spokojená. 

Dara Rolins našla toho pravého. Nedvěd pro ni na druhé výročí vztahu udělal krásné gesto (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.