Krvavé šrámy na obličeji. Známou herečku z Ordinace pokousal pes

Sandra Nováková, která v minulosti hrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě, si asi v budoucnu mazlení se psy pořádně rozmyslí. Alespoň už se k nim nebude přibližovat tak blízko. Když si u kamarádky hrála s jejím francouzským buldočkem, zničehonic ji napadl.

Incident herečka popsala na sociálních sítích. "A Ivčo, fakt se mu to líbí, že ho pusinkuju na hlavičku? Vydává takový divný zvuk," raději se herečka ujišťovala, když se malý pes začal u mazlení chovat zvláštně.

[chooze:article;value:507560]

Její kamarádka ale trvala na tom, že je vše v pořádku. "Jo, to on úplně zbožňuje. Přesně takhle reaguje, když se mu něco líbí," odvětila podle herečky její přítelkyně Ivana.

Jenže ta se asi pořádně zmýlila, pes totiž po seriálové hvězdě brzy vystartoval. "Hm, tak určitě. Francouzský buldoček měl evidentně jiný názor," napsala Nováková k fotce na instagram.

Své sledující ale nechtěla vyděsit. "Jsem v pořádku, už se to hojí," dodala seriálová herečka na uklidněnou. Pod fotkou se ihned začaly kupit vzkazy plné podpory. "Sluší ti to i jako zraněné," zněl jeden z komentářů. Přidali se i další lidé a své oblíbené herečce popřáli brzké uzdravení.

Zlobiví kluci jsou lákavější, říká Patricie Pagáčová z Ordinace (5/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.