Kryštof z Love Islandu mě pořád chce a píše mi, tvrdí jeho bývalá přítelkyně

Muzikálová zpěvačka, herečka a tanečnice českého kabaretu Felicita Prokešová se snaží do Česka vrátit tradici kabaretu. "To slovo kabaret je zavádějící. Češi ještě nejsou úplně zvyklí na pojem kabaret a představí si pod tím hanbatý klub, což tak úplně není. Se sestrou jsme se snažily sem zpátky vhodit kabaret, kterých tu dřív byla spousta," popsala Prokešová.

Podle ní je to na způsob varieté. "Je to plné artistických čísel. Máme spoustu skvělých českých artistů, kteří u nás nemají uplatnění a jezdí po světě, což je strašná škoda. Je tam zhruba 60 umělců na scéně a jsou tam artistická, muzikálová čísla, ale i taneční a pěvecká," doplnila. 

Co se týče jejího soukromí, je zpěvačka šťastně zamilovaná. Vztah přišel krátce po rozchodu s Kryštofem z Love Islandu. "Rozešli jsme se velmi nečekaně minulý rok. Za měsíc a půl se chtěl vrátit, jenže ten rozchod byl tak špatný, tak jsem věděla, že do toho se vracet nemůžu," zmínila Prokešová.

[chooze:article;value:496244]

​Naštěstí jí v tu chvíli přišel do života Adam, který jí dle jejích slov pomohl překonat toto období. "Já jsem mu šanci dala a on musel být hodně trpělivý. Ale tím, že mi dal hodně času, tak to rozkvetlo v úžasnou lásku. Adam v rozchodu s Kryštofem vůbec nefiguroval, přišel až po něm," nastínila.

Rozchod s Kryštofem pro ni byl velký šok. "S Kryštofem jsem strávila dva úžasné roky, přišlo to nečekaně a nebyla jsem na to vůbec připravená, tak mě to hodně vzalo. On se lekl, protože jsme se měli stěhovat do nového bytu. Bodnul mě do zad. Poměrně dost, ale teď je vše odpuštěno, i když to hodně trvalo," popsala bolestivou zkušenost.

"Další rána pak byla: ‘Nemůžu být s tebou, tak jedu do Love Islandu.‘ A děly se i další šílenosti. Teď už to neřeším a jsem spokojená," řekla zpěvačka.

[chooze:article;value:476907]

​Nicméně Kryštof by podle ní chtěl pořád něco víc, i když má po boku Denisu, s níž vyhrál Love Island. "On se mi ozývá, i když to Adam špatně snáší. Hodně mě překvapuje, že se mi Kryštof pořád ozývá, i když má u sebe partnerku. Udělal chybu a ví to. Nedalo se to vrátit zpátky," překvapila Prokešová.

"Já jsem neodpovídala, ale teď už mi to přišlo tak drzé a blbé vůči té slečně, se kterou momentálně je, že jsem se rozhodla napsat striktní odpověď, i když jsem na něj nechtěla být nikdy zlá. Dost jasně jsem mu dala najevo, že se nedá hodit jen tak zpátečka. Byl to největší zvrat v mém životě," uzavřela.  

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.