Které oblečení značky The North Face využijete, i když nejste turisty ani nadšenými sportovci?

Proč vlastnit oděvy a doplňky od The North Face?

Nemusíte být duší turisti a nadšení sportovci, ale i přesto by se ve vašem šatníku mělo pár funkčních a sportovních oděvů a doplňků vyskytovat. Využijete je totiž při svých procházkách, přijdou vhod při venčení psa nebo se v nich zahřejete při cestě do práce i z práce. Které funkční oděvy a doplňky by měly mít své místo i ve vašem šatníku a proč sáhnout po značce The North Face? Většinu kousků totiž využijete i v každodenním životě a můžete v nich vyrazit do práce nebo je nosit na doma.

Funkční rukavice

Nejsou rukavice, jako rukavice. Když přijde do města zima a teploty klesnou hluboko pod bod mrazu, přítomnost funkčních rukavic ve své výbavě oceníte. Díky nim vám bude teplo při odhazování sněhu z auta a prsty vám neprokřehnou ani během zimní procházky. The North Face má v nabídce univerzální černé rukavice, které ocení dámy i pánové a během zimy je nebudete chtít sundat z rukou.

Zimní bunda

Zimní sportovní bundy nepatří pouze do hor, ale hodí se i do města. Právě to si dobře uvědomuje i značka The North Face a zaměřuje se na designy, které jsou veselé a ve kterých zapadnete do městského koloritu. Květinové motivy, abstraktní tvary, vypasovaná dámská bunda či moderní střihy ke kolenům, to vše najdete v nabídce NF. U takto značkové bundy budete vědět, že vám vydrží mnohem déle, než jednu sezónu a bude vám v ní vždy teplo, protože bundy jsou dokonale zateplené a větruodolné.

Tričko s krátkým rukávem

Do každého šatníku, ať už dětského, dámského nebo pánského, patří triko s krátkým rukávem. Toužíte-li po tričku vyrobeném z příjemného a kvalitního materiálu, které i po několikanásobném vyprání neztratí svůj tvar ani barvu, opět je vhodné spolehnout se na profesionály. Logo The North Face se na trikách nachází buď na hrudníku nebo na zádech. Pestrost střihů a délek je zcela samozřejmá a dětská, dámská i pánská trička existují v nepřeberném množství barevných provedení.

Funkční a sportovní kousky oděvu a doplňky patří do každého šatníku. Některé z nich využijete celoročně, jiné sezónně, ale všechny vám nabídnou stoprocentní pohodlí a některé vás i zahřejí. Spolehněte se na kvalitu, kterou vám produkty The North Face poskytnou.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.