Kuchařka Besky ulovila krasavce Petra ze Zlaté labutě. Našel ji na internetu

Že je to láska jako trám, je na Adamovi Vaculovi a kuchařce Besky vidět na první pohled. Když herec před rokem přijal nabídku na účinkování v dobovém seriálu, netušil, že mu to kromě slávy přinese i novou lásku.

Kupodivu ale na vítězku MasterChefa narazil na sociálních sítích. "Tak pokud se nepletu, začínala zrovna Zlatá labuť a všiml jsem si, že příspěvek o seriálu někdo olajkoval. Podíval jsem se, kdo to je, a začal jsme té osobě psát, zvát ji do divadla, bylo to vlastně docela komplikované, ale najednou to vyšlo," svěřil se herec, že oslovil Besky na internetu.

[chooze:article;value:511135]

"Musel mě ještě trochu přesvědčit, ale ne moc," zasmála se kuchařka. Její soužití s o šest let starším hercem očividně funguje na jedničku. Tvrzení, že láska prochází žaludkem, u nich doma platí stoprocentně.

"Já si myslím, že žijeme v rovnováze. Hezky se to doplňuje, já přijdu domů po představení a je tam navařeno. Ale někdy je to i naopak, není to jednostranná záležitost. Nejraději od ní mám vegetariánské kung-pao. Obecně miluju asijské jídlo, v čemž jsme se našli," přiznal herec.

[chooze:article;value:511045]

I on však Besky některá jídla učí. "Tím, že je vegetarián, tak je to pro mě v podstatě další dávka inspirace. Opravdu se od něho učím. Ne nadarmo se říká, že muži umí lépe dochucovat jídla," pochválila svého partnera kuchařka.

Zamilovaný páreček teď čeká první společné léto, které už teď mají plné romantických plánů. "Je jich hodně, chceme se určitě podívat na Česko, ale nejvíc se těšíme na výlet do Francie," svěřila se Besky.

S partnerem prý zažívá zamilované období. "Já nevím, jestli to může být ještě lepší. Je to krásné, Adam je úžasný, takže já jsem našla štěstí," dodala.

Pevná ruka je někdy potřeba, říká o vztahu Vondráčkové a Polívky rapper (6/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.