Kuchařová musela od všeho utéct. Léčím si duši, přiznala

[chooze:gallery;value:32794]

Taťána Kuchařová se během léta pokouší zacelit rány z minulosti. Na sociálních sítích zveřejnila fotografii z festivalu v Opočně, kam jela zapracovat sama na sobě. "Cvičení a zahojení duše," sdílela modelka snímek z místní obory na instagramu. Připojila také poznámku, že zažívá kouzelný čas.

Společnost jí dělá několik kamarádek. V některých momentech si ale bývalá miss vychutnává i samotu a procházky v přírodě. Na festivalu například navštívila relaxační workshop, na kterém lidé hráli na různé nástroje včetně kytar, bubínků nebo basy.

[chooze:article;value:515723]

Podle sledujících modelce odpočinek prospívá. "Jen kveteš, Opočno ti svědčí," napsala Kuchařové jedna z žen. "Ahoj Táňo, opět ti to moc sluší a ta příroda, no prostě super," dodal další z fanoušků.

Před pár měsíci se jim modelka svěřila, že prochází těžkým obdobím. Potom, co se na veřejnost dostalo plné znění její žaloby na církevní anulaci svazku s Brzobohatým, čelila Kuchařová mnohým útokům. Její bývalý manžel totiž z úniku informací obviňoval právě ji, a dokonce chtěl expartnerku žalovat za pomluvu.

[chooze:article;value:506863]

Kuchařová vinu odmítla, jenže část veřejnosti nad ní zlomila hůl. "Tohle je příliš vážné téma na to, abych ho nechala bez reakce, byť se snažím dodržet to, že se do anulace církevního sňatku nebudu vyjadřovat. Kyberšikana, které teď čelím, má několik rovin. Jednou z nich je obviňování z homofobie. Právě tahle část se mě obzvlášť dotýká," sdílela na internetu před několika měsíci modelka.

Kuchařová dojala svou pomocí druhým. K charitě měla blízko vždycky (12/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.