Kuchařová promluvila o rozvodu s Brzobohatým. Chce mít poslední slovo

Výhru v prestižní soutěži Miss World z roku 2006 vytěžila Kuchařová na maximum. Udělala si jméno ve světě a v Česku patří i po letech k nejžádanějším ženám v branži. To, že se po 18 letech korunka díky nové Miss World Krystyně Pyzskové do Čech vrátila, jedině vítá.

V soutěžích krásy dodnes působí jako čestná porotkyně a dnešní soutěžící má stále pod drobnohledem. Netají se, že jí není zrovna dvakrát po chuti to, že se současné missky mnohdy nechávají hojně upravovat. "Mně vadí to, že všechny vypadají stejně, všechno mají stejné. Ta osobitost by měla být v jinakosti," řekla.

[chooze:article;value:552593]

​Její krásu samozřejmě oceňují také muži. Ohledně svých vztahů ale sdílná nebyla. "Já si od určité doby soukromí nechávám pro sebe. Ale jsem spokojená, cestuji, sportuji. Mám novou lásku a je to kolo," uvedla.

Přestože by se mohlo zdát, že je mediální bitva mezi ní a exmanželem Ondřejem Brzobohatým již minulostí, opak je pravdou. Sice se již stihl oženit s novinářkou Danielou Brzobohatou, dříve Písařovicovou, Kuchařová má ale v plánu mít k jejich minulosti poslední slovo.

[chooze:article;value:556610]

​"To je velmi komplikovaná otázka. Není jednoduchá odpověď, ty věci dobíhají, a až přijde správný čas, tak se ke všemu ještě vyjádřím," řekla. Církevní rozvod podle ní stále probíhá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.