Kus klacku pro psy za 269 Kč. Nabídka hobbymarketu rozesmála i rozzuřila zákazníky

"Klacík pro psa. Nedělám si p*del," popsala žena, která v hobbymarketu narazila na nečekaný sortiment.

Obratem se s "klacíkem" za 269 korun zvěčnila a o svůj zážitek podělila na sociálních sítích. Objevil se i v skupině, kde spolu komunikují obyvatelé Olomouce. Na snímku je vidět ženskou ruku a něco přes 20 centimetrů dlouhý předmět připomínající nahrubo opracovaný kus dřeva.

[chooze:article;value:540642]

Některé z diskutujících toto zboží přímo šokovalo. "Kam ten svět spěje?" zazněla v diskuzi téměř filozofická otázka. Nechyběla ani žádost o pomoc u vyšších entit: "Proboha, kde se toto dá koupit? To je síla!!!" Případně také oblíbené: "V tomto státě je možné vše."

Jiní diskutující se s tímto výrobkem už setkali a pochvalují si jej. "Parádní věc, moji psi ji milují," či "Supr věc, alespoň pro naše holky." V komentářích se objevil i popis konkrétních výhod: "Oproti normálnímu dřevu nedělá ostré třísky, které psovi ublíží, ale třísky změknou a projdou bez úhony. Sice je z toho bordel, ale radši dám psovi tohle a nemusím pak nervit a lítat s ním po veterině a po operacích."

[chooze:article;value:538672]

​Ve srovnání s nabídkou na internetu ale nejsou necelé tři stovky horentní sumou. Většina podobných výrobků se pohybuje v cenovém intervalu od asi 140 do 350 korun. Dají se ale najít i dražší.

Podobné žvýkací tyčinky, špalíky nebo snacky, jak je výrobci označují, se vyrábí ze dřeva olivovníků nebo kávovníků. Slouží především k tomu, aby si pes díky hryzání mohl ze zubů odstraňovat zubní kámen. Uvolněná vlákna mají být pro psa neškodná, zvládne je i strávit, pokud je náhodou sní, uvádí prodejci. Výrobci rovněž lákají na to, že vše je 100procentně přírodní a nezatěžuje to životní prostředí.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.