Moderní bydlení

Kvitová ukázala další fotky miminka. Porodnici vychválila do nebes

[chooze:gallery;value:36612]

Dvojnásobná vítězka Wimbledonu v neděli porodila syna, kterému dali s manželem jméno Petr. Chlapeček se narodil zrovna v průběhu Petřina oblíbeného turnaje, který letos možná opět vyhraje Češka. Do finále se totiž probojovala Barbora Krejčíková. 

Kvitová, která turnaj vyhrála v letech 2011 a 2014, si sobotní finále může letos pustit i s malým Petříkem v náručí. Ve čtvrtek se totiž na sociální síti pochlubila, že už s chlapečkem opustila pražskou porodnici. 

[chooze:article;value:564458]

​Tenistka rodila ve fakultní nemocnici Motol, kterou si nemůže vynachválit. "Chtěla bych poděkovat nemocnici Motol v čele s panem přednostou Chmelem, paní doktorce Čermakové a v neposlední řadě personálu, sestřičkám za skvělou péči a přístup. Jste skvělý tým," napsala Kvitová k fotografii, kde je kromě jejího manžela a syna i celý motolský tým.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Petra Kvitova (@petra.kvitova)

Malý Petřík bude zřejmě jednou pořádně velký kluk, protože ho jeho táta Jiří Vaněk pořádně zapil. Oslavu uspořádal společně s řadou kamarádů, třeba s hokejovými mistry světa Janem Hlaváčem, Martinem Ručinským nebo Jaroslavem Hlinkou.

Loni Wimbledon vyhrála také Češka, a to Markéta Vondroušová. Trofej následně dovezla ukázat do rodného Sokolova. Podívejte se, jak to probíhalo (7/23):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.