Kylian Mbappé oznámil, že s PSG nehodlá prodloužit smlouvu. Mohl by jít do Realu

Podle francouzského deníku L'Equipe poslal francouzský útočník klubu PSG dopis, ve kterém informuje, že nevyužije opci na prodloužení smlouvy, která mu končí po sezoně 2023/24. Čtyřiadvacetiletý fotbalista, za kterého klub v roce 2018 zaplatil 166 milionů liber, by pak mohl PSG opustit na základě volného přestupu.

Znamená to tak, že ho PSG prodá letos v létě, nebo odejde zadarmo příští rok. Vedení PSG samozřejmě o svou hvězdu nechce přijít zadarmo, a tak mu bude chtít nabídnout novou výhodnou smlouvu. Podle ESPN je ale pařížský klub otevřený k přestupovým nabídkám a chtěl by za svou hvězdu částku okolo 150 milionů eur (přes 3,5 miliardy korun).

​Mbappé by mohl odejít do Realu Madrid, který o něj má už delší dobu zájem. Španělskému klubu navíc odejde po sezoně několik útočníků, včetně Karima Benzemy, který se upsal Al-Ittihadu. Kromě něj z Realu odchází i útočníci Marco Asensio, Mariano Díaz a Eden Hazard. 

[chooze:article;value:509002]

​​PSG se rozpadá hvězdné útočné trio. Messi odejde do Interu Miami. O odchodu Neymara se spekuluje už dlouho. Teď to vypadá, že by francouzský klub mohl přijít o všechna tři útočná esa.

Takhle probíhaly oslavy titulu PSG:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.