Kytarista Satriani v dubnu zrušil koncert. Fanoušci stále nedostali své peníze

Na skvělou show se už přes tři roky těšili fanoušci kytarového virtuoza Joea Satrianiho. Dubnový koncert několik dní před akcí ale pořadatelé bez důvodu zrušili.

Koncert se měl konat v pražském Kongresovém centru, vstupenky v předprodeji na něj vyšly na necelých 1 700 korun. "Tři dny před tím koncertem nám Ticketportal zaslal oznámení, že se bohužel ruší, že Vanity měl nějaký problém, že se máme obracet na ně," sdělil fanoušek Ladislav Kovařík.

"Společnost Ticketportal vypořádala s pořadatelem veškeré finanční závazky k této akci, proto je nutné obracet se pro refundace přímo na pořadatele akce," uvedla firma.

Ještě v dubnu společnost slibovala, že do konce měsíce budou lístky v plné výši refundovány. Jenže na peníze zákazníci stále čekají a firma s nimi přestala komunikovat.

[chooze:article;value:514179]

"Máme asi 120 stížností. V této fázi jim doporučujeme, aby se pokusili kontaktovat společnost, pak následuje mimosoudní řešení sporu u České obchodní inspekce, pak už zbývá jen soud a žalovat je," vysvětlil vedoucí právního oddělení dTestu Petr Šmelhaus.

Společnost se nám nepodařilo kontaktovat. Na brněnské adrese o ní nikdo neví. Telefon jednatel Pavel Pešek nebral, a to i přes příslib, že sám zavolá.

Nejde přitom o první koncert, který Pavel Pešek se svým týmem zrušil. Před několika lety lákal třeba na koncert Karla Gotta, ačkoli ho neměl se zpěvákovým týmem domluvený. V minulém roce v Praze zrušil inscenaci muzikálu Mamma Mia. Letos v červnu zase oznámil zrušení vystoupení britské rockové skupiny Jethro Tull v Brně.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.