Láskyplný vztah Žilkové a Holomáče. Hodíte se k sobě jak puzzle, píší lidé

[chooze:gallery;value:29985]

Veronika Žilková se s Josefem Holomáčem rozhodně nenudí. Vyrazila s ním na hody do Čejkovic, kde to spolu každý večer rozjeli na tanečním parketu. "Třetí den hodů, mírné zlepšení v tanci. Škoda, že jste tu nebyli se mnou, podělila bych se o koše koláčků z posvícení, teď se bojím zvážit," vzkázala herečka fanouškům na instagramu.

Ti si všimli, jak hezky se k ní Holomáč chová, a začali ho hned chválit. "Verunko, jste jak puzzle, hodíte se k sobě a jste neskutečně nádherný pár. Měla jsem tu čest vidět vás naživo v Nové Pace, takže vím, že to tak opravdu je," svěřila se herečce jedna ze sledujících.

[chooze:article;value:516872]

Žilková tak mnoha lidem dodala naději. "Moc krásný pár a potvrzené pravidlo, že láska kvete v každém věku a nemá cenu házet flintu do žita, když vás zradí ten, kdo si lásku ani nezasloužil. Moc vám to přeji, paní Veroniko," napsala další z žen herečce.

Mnoho sledujících jí složilo pochvalu. "Vám to tak sluší, stále se koukám dokola na váš tanec a moc vám to sluší, jak krásně ladíte," přidala se jedna z fanynek. "Jde vidět, že jste šťastná a že prožíváte krásné chvíle," zněl další z komentářů.

Utajený převoz do nemocnice. Veronika Žilková bojovala o život (1/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.