Laura a Martin z Love Islandu mají miminko. Chlapeček dostal netradiční jméno

[chooze:gallery;value:35109]

Laura Chrebetová a Martin Kulhánek, kteří se proslavili jako vítězové první série reality show Love Island, se stali rodiči. Radostnou novinu oznámili na sociální síti Instagram, kde dokonce prozradili i to, že se chlapeček jmenuje Matteo.

"Společně jsme na tento moment netrpělivě čekali a my vám můžeme s radostí oznámit, že naše rodinka je v tuto chvíli kompletní, protože k nám včera přibyl tento malý zázrak," napsala Laura k fotce malého chlapečka.

​"Maminka i náš šampión jsou zdraví jako řepa a vše proběhlo v pořádku. Děkujeme za všechny zprávy, které nám posíláte. Moc si toho vážíme!" dodali novopečení rodiče. Pod příspěvkem se mezitím nashromáždila řada gratulací.

[chooze:article;value:546562]

Z nového přírůstku se radují i další bývalí účastníci Love Islandu, například Tereza Lojkásková. "Obrovská gratulace, rodinko!" napsala jim pod fotku. A radost má i bývalý účastník reality show Survivor Josef Kůrka. "Kamaráde, moc ti gratuluju," vzkázal.

Laura a Martin se seznámili v roce 2021 poté, co se oba přihlásili do reality show Love Island. Diváci si je oblíbili už na začátku a poslali je až do finále, ve kterém vybojovali první místo. Pár se v roce 2022 tajně zasnoubil a v srpnu roku 2023 se vzal.

Hvězdná party v Praze. Lu z Love Islandu prozradil, jak to má s holkami:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.