Laura s Martinem z Love Islandu se stěhují pryč z Česka. Plánují i rodinu

Jsou spolu už přes rok a jejich láska stále vzkvétá. Nyní Martin s Laurou prozradili zásadní novinku. "Rozhodli jsme se koupit baráček na Slovensku, je to holostavba, takže nás čeká rekonstrukce, dodělání a stěhování takhle před Vánocemi, je toho dost a ještě toho dost bude," podotkla Laura.

Nedávno přitom dokončili byt, ve kterém bydleli. "Byli jsme rádi, že už máme hotový byt a že budeme fungovat jako normální lidi s kuchyní, se stolem s židlemi, ale opak je pravdou. Takže zase všechno od začátku, ale těšíme se. Snad tohle stěhování už bude naposledy," věří Martin. 

[chooze:article;value:455308]

​Po skončení Love Islandu se Laura, která je původem ze slovenské Prievidzy, přestěhovala do Oseku na Teplicku za svojí láskou. Uběhl rok a karta se obrací. "Ona mě ani nepřesvědčovala, věděli jsme, že chceme domeček a v Čechách jsme ho nemohli najít, a když už, tak jen za peníze, které jsme si nemohli dovolit," vysvětlil Martin.

I u našich sousedů se budou věnovat tomu, co dělali doposud. Martina stále láká práce svářeče, kterou se živil ještě před vilou. "Mě to baví to svařování. Myslím si, že svářečů je málo, lidi je potřebují, ale těch možností je teď už víc, co můžu dělat. Lidi zapomínají, že hraju i fotbal, myslím také na to, kde si najdu nové angažmá na Slovensku," řekl Martin.

Laura se za poslední rok naučila vydělávat díky sociálním sítím. "Já se tomu věnuju naplno. Neumím si představit, že bych k tomu chodila do práce. Neměla bych čas na to, co mě baví, naplňuje a co nás i živí. My jsme si hned po Love Islandu sloučili účty, peníze, prostě nám to všechno chodí na jeden účet, neřešíme, čí je co, a máme klid," překvapila.

[chooze:article;value:454798]

​Jejich láska je den ode dne silnější, a tak není divu, že Martin v květnu požádal Lauru o ruku, která samozřejmě souhlasila. Jestli se ale svatba stihne do roka a do dne, není jasné. "Momentálně není svatba na prvním místě, protože máme s tím barákem spoustu práce, a to chceme udělat jako první. Chceme, aby ta svatba nebyla nepřipravená nebo urychlená, chceme to mít pěkný. Takže třeba příští rok," nastínili.

Do budoucna mají kromě svatby v plánu i děti. "Oba určitě chceme děti, ale samozřejmě stejně jako se svatbou se nechceme stresovat. Chceme je vychovávat v klidu, v hotovém domě. Chceme, aby miminko přišlo na svět do hotového, aby se mělo dobře a aby si mělo kde hrát. Musí být všechno připravené a potom bude miminko," uzavřeli.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.