Laura z Love Islandu ukázala bříško. V 7. měsíci dovede těhotenství zamaskovat

[chooze:gallery;value:35109]

​​Laura z Love Islandu se brzy stane maminkou. "Ani není vidět, že jsem těhotná. Občas stačí širší mikina a ještě bych to zamaskovala. I když si myslím, že podle kačeří chůze by to už vidět bylo," zavtipkovala na sociálních sítích influencerka.

Vítězka první sezóny Love Islandu Česko&Slovensko se rozpovídala o tom, jak těhotenství zvládá. "Ptáte se mě hodně na mojí váhu, já jsem zatím přibrala devět kilo, ale je to velmi individuální, a tak bychom se neměli jedna s druhou porovnávat." svěřila se Laura.

[chooze:article;value:545184]

Jídelníček se jí prý v těhotenství nijak výrazně nezměnil. "Já sama vidím, že nejím o moc víc než před těhotenstvím, ale tělo si samo ukládá, kolik potřebuje, a není to jen tuk, protože hodně z toho necháme už v nemocnici," vysvětlila influencerka.

Rozhodla se však podpořit všechny ženy a odradit je od toho, aby se s ostatními porovnávaly. "Na každé z nás může těch devět kil vypadat úplně jinak. A přece každé jedno kilo je pro naše děťátka. Je úplně normální, že některé z nás za celé těhotenství přiberou 10 kilo a jiné 20. Já jsem teď ve 31. týdnu, takže se pomaličku, ale jistě blížíme k cíli," dodala hvězda reality show.

Velké zklamání pro krasavce z Love Islandu. Lu pohořel i u dalších krásek z ostrova (2/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.