Léčba Kate nejde tak, jak by si představovala. Potrvá ještě mnoho měsíců

[chooze:gallery;value:34408]

​Princezna Kate se už minimálně pět měsíců léčí s rakovinou a podle zdroje z Buckinghamského paláce léčba ještě nějakou dobu potrvá. I když se Kate v červnu a červenci objevila na veřejnosti a mnoha fanouškům po celém světě tím dala pocit, že se vše vrací do normálu, opak je pravdou.

"Ještě není v takovém stádiu," řekl deníku Mail Online již zmíněný zdroj. "Bylo to krušné, opravdu krušné období pro celou rodinu. A jak sama říká, ještě z toho není venku. Vše se ubírá pozitivním směrem, ale nikdo neví, kdy se vrátí," dodal.

Podle královské expertky Rebeccy Englishové pokračuje Kate s preventivní chemoterapií i nyní v létě. Podle jejích informací má následné zotavování trvat několik dalších měsíců. Když zdraví dovolí, měla by se princezna i nadále účastnit pouze velkých oficiálních akcí.

[chooze:article;value:569169]

​Do práce by se ale Kate vrátit s postupem času chtěla. "Vrátí se na 100 procent, aby naplno byla princeznou z Walesu. Vrátí se ke skvělé práci, kterou odváděla předtím, jakmile to dovolí její lékařský tým," řekla The Sun expertka na královskou rodinu Katie Nichollová.

I když se Kate zatím do práce nechystá, o Williamovi to říct nejde. Jakmile se princ George, princezna Charlotte a princ Louis vrátí do školy, vrátí se i on ke svým královským povinnostem. A ačkoliv zdraví Kate zůstane prioritou, bude mít na podzim napilno.

Prázdniny si ale zatím rodina užívá společně. Letní dny tráví v Anmer Hall v Norfolku a na konci měsíce by se měla přidat ke králi Karlovi III. a královně Camille do skotského Balmoralu. Má jít o nejdelší cestu, kterou princezna od diagnózy hodlá podstoupit.

Novinky z královské rodiny rozebrala novinářka Barbora Koukalová (8/2024):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.