Ledový úplněk v Panně je jeden z nejnáročnějších. Má tajemné poslání

V sobotu je úplněk v Panně. Říká se mu ledový či sněžný, protože bývá nejchladnější ze všech úplňků v roce. "Únorový úplněk patří k nejnáročnějším. Na celé jižní polokouli, např. v Austrálii, je opačný a nazývá se horký," podotkla numeroložka a astroložka Hana Černá.

"Den je vhodný pro profesi, získání financí, ale i pro vzdělávání. Udělejte si pořádek ve věcech, ale i v životě. Zbavte se starých nebo nepotřebných věcí, aby mohla proudit nová energie. Měli byste vyřídit staré resty. Může se objevit nutkavá touha vyřešit vše nedořešené. Den je vhodný i pro analýzu situací a plány, jak dál postupovat," popsala astroložka.

Podle ní půjde lidem lépe vstřebávat informace. "Je ale potřeba dát si pozor na přílišné kritizování druhých, abyste předešli konfliktům. Panna to někdy přehání, dostane se do stresu a začne mít potom trávicí obtíže. Den není příliš vhodný na navazování partnerských vztahů, ale můžete dotáhnout do konce věci, které jste dlouho odkládali. Zaměřte se proto na praktickou stránku života. Zorganizujte si vše, co je ve vašem životě neuspořádané," řekla.

[chooze:article;value:539709]

Zdraví

Ve zdraví je podle astrologie ohroženo trávení. "V době úplňku se může objevit žaludeční nervozita, kterou můžeme zmírnit pomalým, hlubokým dýcháním. Je třeba nezatěžovat zažívání, je to velmi vhodné období pro detox," prozradila Černá.

Zatížená je v tento den i psychika a nervový systém. "Mohou se projevit bolesti hlavy, nervozita a deprese. Je tu i náchylnost k nemocem z nachlazení. Pozor na konzumaci mražených potravin, ty mohou způsobit zdravotní problémy. Střevům zase pomůže dostatek pohybu. Meditujte a zklidníte se," doporučila.

Jídelníček

Znamení Panny preferuje zdravé jídlo. "Vyhněte se proto tučným a hůře stravitelným pokrmům. Vhodná je naopak zelenina a polévky pro vyčištění organismu. A důležité je dodržovat pitný režim. Vhodné jsou také olivy, hořká čokoláda, rýže, cokoliv z ovsa a mléčné výrobky. Pannám nedělají problém diety, můžete proto klidně s nějakou začít," zmínila.

[chooze:article;value:534104]

Numerologie

Podle numerologie je den pod číslem sedm. "Je to číslo přemýšlivého člověka, který potřebuje na něco přijít. Hledat pravdu ve svých vztazích a situacích, jak pracovních, tak osobních. Měli byste více vnímat své emoce, dát prostor intuici, odpočinku, rozmýšlení, kdy přijdou i originální nápady," řekla numeroložka.

"Je potřeba si rozmyslet, jak dál v životě pokročit. Co je opravdu důležité, co je třeba opustit a změnit? Je potřebný i odpočinek nejlépe s přáteli nebo blízkými. Den je vhodný pro tvůrčí činnost, studium a cestování. Mohou se objevit citové výkyvy, deprese, přecitlivělost, ale i velká empatie, sociální cítění, intuice," dodala.

Zajímavost

Úplňkový den je podle astroložky vhodný k odpuštění. "Když někomu odpustíte, neznamená to, že jeho čin byl správný, ale znamená to, že jste se s tím vyrovnali a můžete jít dál. Je to doba vhodná pro posilování vztahů s ostatními, ale i se sebou. Nehledejte chyby na lidech, které milujete. A nedělejte to ani sobě," uzavřela Černá.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.