Legenda Jana zpět ve Výměně: Změnila se k nepoznání, hada jí mačká někdo jiný

Na návštěvu do žitavské rodiny přišla autorka nezapomenutelné hlášky, která se s rodinou zná, a navíc bydlí poblíž. Rozhodla se tedy, že přijde náhradní manželku podpořit a ukázat jí nejen svého hada. Tentokrát přišla i s papouškem.

V rodině Jany se toho od Výměny natáčené v roce 2017 hodně změnilo, Jana má delší vlasy, jiného partnera i úplně nového hada. "Mačkanej had už nežije, no. Ale má svůj hrobeček krásnej," řekla. 

[chooze:article;value:538760]

​"Změnilo se hlavně to, že jsem se zbavila toho člověka, se kterým jsem byla. Bylo mi úplně jedno, co si o mně kdo myslí, protože v mých stopách nejdou, můj život nežijí a pro nás bylo hlavní, že jsme se ho zbavili," nechala se slyšet Jana.

Jana si je jistá, že tehdejší partner ji během Výměny podvedl. "Oni v průběhu té Výměny sdíleli fotky z toho, jak spolu mají nějaké techtle mechtle. Laura mi pak potvrdila, že náhradní manželka spala u mě v posteli, takže se mi potvrdilo, co jsme si s náhradním manželem mysleli celou dobu," podotkla.

Jana si pak měla začít s náhradním manželem Tomášem. Teď žije s někým jiným a vypadá to, že je konečně spokojená. "Pomohlo mi to, díky Výměně jsem se dostala ze všeho. Teď bych řekla, že jsem šťastná," uzavřela.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.