Legendární boyband se vrací. Skupina v 90. letech kralovala hitparádám

Irská chlapecká hudební skupina Boyzone, která největší slávu zažila v 90. letech, se vrací. A podle deníku Daily Mirror se spekuluje o koncertním turné, kterým chce mimo jiné oslavit 30 let od nástupu na scénu.

To ale není vše. Skupina totiž zároveň spojila síly s fotbalovým klubem Chorley FC, který hraje šestou nejvyšší anglickou fotbalovou soutěž. Svými vystoupeními chtějí přitáhnout na jejich zápasy diváky. Proslýchá se dokonce, že chce kapela v klubu koupit podíl.

"Opravdu se těším na víkend. Připravujeme spoustu vzrušujících věcí. S klukama v neděli vyrazíme na zápas. Je před náma skvělý rok. Všichni jsme zvědaví, co budoucnost a naše plány přinesou," prohlásil k návratu člen uskupení Shane Lynch.

[chooze:article;value:540453]

Podle BBC může za spojením klubu a kapely stát přímo současný majitel Chorley FC Prince Yemoh. Ten se totiž při loňském převzetí klubu nechal slyšet, že kolem něj chce "obnovit rozruch".

Nešlo by navíc o první britský fotbalový manšaft, do nějž investovaly hvězdy showbyznysu. V roce 2020 koupili hollywoodští herci Robert McElhenney a Ryan Reynolds velšský klub Wrexham AFC, který hraje čtvrtou nejvyšší anglickou soutěž.

Původně pětičlenná skupina Boyzone vznikla v roce 1993. Mezi její hity patřily skladby Words, No Matter What a All That I Need. S příchodem nového milénia se ale kapela rozpadla a vrátila se až v roce 2008. V následujícím období ji ale poznamenala smrt jednoho z členů Stephena Gatelyho. Poslední album pak vydali v roce 2018. Z kapely následně zněla slova o tom, že už se nikdy nedají dohromady. To se ale, zdá se, změnilo. 

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.