Legendární Lunetici zavzpomínali na divoké devadesátky: Všude byly nahé ženské

Původní čtyřčlenná skupina Lunetic se rozpadla v roce 2003. O pět let později to však Václav Jelínek, David Škach a Aleš Lehký dali znovu dohromady a vystupují až dodnes. "Stále koncertujeme. V pátek hrajeme v Praze," uvedl Aleš Lehký.

Přestože od doby, kdy byla kapela na vrcholu své slávy, uplynuly už desítky let, pro hvězdy jsou jejich fanoušci stále na prvním místě. Snaží se tak pro ně připravit ty nejlepší zážitky. "Dámy budou vpuštěny i na naši zkoušku. A bude tam tedy setkání s námi," řekl Lehký.

[chooze:article;value:462786]

Kapela navíc chystá také velké překvapení. "Hrajeme na koncertech staré hity. Ale vaříme i něco nového. V lednu, kdy máme soustředění, bychom chtěli něco vytvořit," nastínil Aleš.

Populární byla skupina Lunetic především na konci 90. let 20 století. Členové na toto divoké období rádi vzpomínají. "Dost věcí jsem i vytěsnil. Ale byl to blázinec. Lidé nám spali za barákem, když jsme přijeli domů. Fanynky jezdily ze Slovenska. Všude byly nahé ženské," popsal se smíchem Václav Jelínek.

"Bylo to splnění snu. Ale mělo to i stinné stránky. Neměli jsme moc soukromí. Dívky spaly kolem našich domů, vycházeli jsme každý den v nějakém časopisu. Novináři nám často u domů stanovali," přidal se Lehký.

Sami přiznali, že dnes už je jejich život daleko klidnější. Že však stále nepatří to starého železa, dokládá fakt, že na jejich koncerty chodí také mladší generace. "Je neuvěřitelné, že i po 24 letech to ty lidi pořád baví," těší Aleše.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.