Legendární zpěvák popsal chvíle hrůzy. Syna (11) odvezli s podezřením na infarkt

77letý Rod Stewart patří mezi fotbalové nadšence. Nevynechá jediný zápas skotské reprezentace nebo jeho milovaného klubu Celtic FC. Lásku k tomuto sportu po něm zdědil i jeho 11letý syn Aiden. Ten dokonce za otcův oblíbený klub hraje v kategorii do 12 let.

Během jednoho zápasu však Aiden na hřišti zkolaboval. Záchranáři jej následně převezli do nemocnice s podezřením na infarkt, píše portál Daily Mail.

Prvotní podezření se nakonec nepotvrdilo. "Všichni jsme si mysleli, že dostal infarkt. Byl v bezvědomí a celý modrý. Následně se však uklidnil. Bylo to děsivé. Ukázalo se, že to byl záchvat paniky. Chlapec chtěl, aby se mu dařilo. Chtěl potěšit svého otce," popsal situaci v rozhovoru pro fotbalový magazín FourFourTwo zpěvák.

[chooze:article;value:373370]

Kromě Aidena zkolaboval na hřišti také další chlapec, ten se při pádu udeřil do hlavy. "Chodím na fotbal dlouho. Ale to bylo poprvé, kdy během jednoho zápasu musely přijet dvě sanitky," dodal Stewart. Kdy se jeho děsivý zážitek odehrál, však neupřesnil.

Zpěvák má celkem osm dětí s pěti různými ženami. Nejmladší potomky, kterými jsou 17letý Alastair a 11letý Aiden, má s modelkou Penny Lancasterovou.

Stewart si v poslední době prochází těžkým obdobím. V letošním roce totiž přišel o dva své sourozence. Na konci listopadu hudebník potvrdil smrt svého 88letého bratra Boba. Jen o dva měsíce dříve zemřel jeho 92letý bratr Don.

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.