Lékaři našli Šárce Grossové nádor. Krása šla stranou, řekla o těžkém rozhodnutí

[chooze:gallery;value:34911]

​Starost o umírajícího manžela expremiéra Stanislava Grosse, výchova dvou dcer i neutuchající "hejty" od lidí kolem. To vše se podepsalo na zdravotním stavu Šárky Grossové. "Stres se na mně určitě podepsal. I když jsem se snažila být pozitivní před holkami, aby je to nesmetlo, stresy fungují, pracují. Ukázalo se to časem," popsala Grossová v rozhovoru pro Super.cz.

Velká rána přišla, když jí lékaři objevili v těle nádor. "Musela jsem podstoupit tři operace. Měla jsem nádor, ale nebyl zhoubný," objasnila vdova po bývalém předsedovi vlády.

[chooze:article;value:508749]

Riziko rakoviny prý Šárka Grossová přesto v rodině má, a proto věděla, že je situace opravdu vážná. "Maminka ale zhoubný nádor měla. Bylo mi doporučeno vyndat toho co nejvíce," svěřila se matka Natálie a Denisy Grossových.

Hrozící nemoc ji donutila srovnat si priority, a proto se nakonec rozhodla pro odstranění obou prsou, dělohy i vaječníků. "Nechtěla jsem přijít o svá prsa, to žádná ženská, ale co se dá dělat? Člověk chce zůstat zdravý. Dám přednost zdraví než estetice," vysvětlila podnikatelka.

Tak to je síla! Sestry Grossovy prozradily, co jim udělaly jejich ex (10/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.