Lela prolomila ticho. Karlosovi po akci s blondýnou poslala jasný vzkaz

Karlos "Terminátor" Vémola už několikrát ukázal, že manželství s ním není procházka růžovým sadem. Před několika týdny se na internetu začalo šířit video, na kterém se objevil v thajském baru vedle atraktivní blondýny. Zápasník tvrdil, že tuto ženu nezná a že kolem něj jen prošla. Později se ukázalo, že jde o barmanku Laru z Brna. A tak měl Vémola co vysvětlovat hlavně své manželce Lele. Ta dlouho mlčela a k situaci se nevyjadřovala.

Teď však ukázala, že má ohledně chování svého manžela jasno. O Karlosově věrnosti nepochybuje, na sociálních sítích totiž sdílela, jak moc se jí po něm stýská. "Už jen tatínek nám chybí. Karlosi, už se na tebe těšíme," poslala Ceterová láskyplný vzkaz Karlosovi. 

[chooze:article;value:483870]

Jak se zdá, u Vémolových teď panuje hlavně láska a rodinná pohoda. "Pusinku, pusinku," natočila Lela rozkošné video, kde se jejich děti objímají. "Ta láska mezi sourozenci," sdílela pyšná maminka roztomilý moment se svými fanoušky. Manželovo vysvětlení tedy k zažehnání krize zřejmě stačilo.

"Trénujeme tady třikrát denně, makáme od rána do večera. Vidím, že Česko zase žije nějakou kauzou, že kolem mě prošla nějaká paní na chodníku, tak ze mě zase všichni dělají nějakého sexuálního predátora," snažil se Vémola před časem na instagramu zlehčit celý incident. Hájil se také tím, že během třífázového tréninku žádnou zábavu určitě nemůže stíhat. "Už se moc těším, až se vrátím do Čech za svojí ženou a dětmi. To je jediné, co mě zajímá," uklidnil všechny Terminátor.

[chooze:gallery;value:30832]

Vémolu přešel smích. Pergnerová ho slovy o nevěře uzemnila:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.