Lela se bála o Vémolův život. Po zápase zůstal bezvládně ležet

Vémola ve svém posledním zápase v pražské O2 areně padl už v prvním kole. Tvrdé KO inkasoval od slovenského bijce Samuela Krištofiče alias Piráta. Terminátora sundal tak drsně, že do oktagonu museli spěchat zdravotníci.

Několik desítek vteřin zůstal bezvládně ležet na zemi, cukala mu jen noha. Na jeho manželce Lele Ceterové v tu chvíli bylo znát, že si prochází peklem. Ve tváři měla zoufalý výraz. Není pochyb, že se bála o Karlosův život.

Nosítka ale Vémola nakonec nepotřeboval a po boku Lely odkráčel po svých. "Všem moc děkuji. Já si z toho moc nepamatuju. Každopádně všem fanouškům, co fandili, moc díky," řekl pak stroze.

[chooze:article;value:535049]

"Prohra mého muže mě upřímně zaskočila a velmi mě to mrzí. Hlavně však kvůli němu, vím, co pro něj tento sport a fanoušci znamenají. Ale v konečném důsledku je to skutečně jen sport. Důležité je, že je naše rodina spolu a jsme zdraví," napsala Ceterová později na instagramu.

Zato Krištofič měl důvod k oslavám. "Nikdy o sobě nepochybujte. Cítím se jako v sedmém nebi, desetitýdenní tvrdá dřina se vyplatila, a to je ten nejkrásnější pocit. Nakopl jsem se a dokázal si, i všem ostatním, že stále dokážu vyhrávat. A to mě těší," vzkázal.

V největší české hale už si Vémola sice nezabojuje, v červnu ho ale čeká další velkolepý zápas s Attilou Véghem.

Karlos Vémola promluvil o konci kariéry. V plánu je i stěhování z Vémolandu (7/2023):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.