Lelo, otevři oči! Karlos je chlap bez morálky, vzkazují lidé do Vémolandu

[chooze:gallery;value:31812]

​Po zápase v O2 areně zbyla Terminátorovi jen hořká pachuť prohry. Jeho manželka Lela proto ihned přispěchala se slovy útěchy a výkon svého muže vyzvedla. "Můj manžel Karlos Vémola se vždy snaží dát do svých zápasů všechno. Jeho odvaha, bojovnost a snaha ho dělají skutečným bojovníkem. Je důležité si uvědomit, že prohry patří ke sportu a jsou neodmyslitelnou součástí cesty k úspěchu, hlavně po všech těch kauzách a ubližování naší rodině ze strany třetích osob, které předcházelo tomuto zápasu," napsala Lela Ceterová na instagramu.

"Karlos má potenciál poučit se z této prohry a vrátit se ještě silnější do dalších zápasů. Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace pro další bojovníky. Vím, že v sobě najde sílu, aby pokračoval ve svém tréninku a připravil se na další příležitost, kde bude mít možnost ukázat svůj potenciál. Jeho odhodlání a nezlomná vůle ho budou provázet na jeho cestě k úspěchu," sdílela influencerka.

[chooze:article;value:505511]

"Jsem jeho hrdá manželka a stojím při něm na každém kroku jeho bojovnické kariéry. Jsme rodina a úžasný tým a vždy se budeme navzájem podporovat a stát při sobě," uzavřela Lela chvalozpěv. Přestože to vypadá, že všechny křivdy Karlosovi už dávno odpustila, její fanynky se jí rozhodly připomenout, čím si kvůli Vémolovi musela v minulosti projít, a pořádně se do něj pustily.

"Přijde mi to trochu zvláštní, jak můžete napsat, že jste na něj hrdá? Vždyť vás podvádí s kdejakou k****u a vy mu furt odpouštíte? Není to tím, že nechcete pouze uvolnit místo jiné? Že vy chcete být ta jediná? Nic jiného v tom nevidím, protože kdyby neměl to, co má, tak s ním dávno nejste," vzkázala jí jedna ze sledujících. Další fanoušky navíc Vémola naštval na konci zápasu, kdy odmítl podat Kinclovi ruku.

[chooze:article;value:505151]

"Otevřete oči, paní Lelo, vy jste ten opravdový bojovník ve vaší rodině. Co všechno tolerujete, zvládáte. Váš manžel není sportovec, pokud nedokáže podat vítězovi ruku. Ledaže by sportovní disciplína byla arogance, chvástání a urážky. V zápase mě totálně zklamal. Prostě se celý zápas o Kincla pouze opíral. Nevěřím, že dokáže něco jiného. Představte si, co z něj zbyde, až nebude důvod se něčím chvástat, kéž byste otevřela oči. Zasloužila byste si chlapa, ne jeho sebestřednou komickou kreaturu," přidala se další z žen.

"Lelo, nebuďte směšná. Vy máte na všechno odpověď. Jediné, co váš manžel Karlos je, je chlap bez morálky a pokory," uzavřel kritiku drsný komentář.

Dvořák o Vémolovi. Masakr, dlouho jsem neviděl někoho tak rozbitého (5/2022):

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.