Leoš Mareš promluvil o zrušeném koncertu Bagárové. Monika ho nechtěla

[chooze:gallery;value:30243]

​Bagárová o zrušení koncertu informovala minulý týden. "Moji milí, protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj vysněný koncert 12. září v O2 areně," překvapila Bagárová příspěvkem na instagramu a raději u něj vypnula komentáře.

"Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji," dodala zpěvačka. To ale možná není úplně pravda, jelikož podle webu Extra.cz se prodalo pouhých 700 lístků. Hala má přitom kapacitu až 20 tisíc míst.

[chooze:article;value:554533]

​Zpěvačka se k počtu prodaných lístků nevyjádřila. Mlčel dosud i moderátor Leoš Mareš, který měl její koncert na starost. V pondělní ranní show na Evropě 2, kterou moderuje, se ale o koncertu Bagárové rozpovídal a vinu za neúspěch vzal na sebe.

Mareš přiznal, že byla celá akce jeho nápad a mladé zpěvačce se do něj moc nechtělo. "Monice už jsem se omluvil," přiznal moderátor. 

Další neúspěch

Marešovi se již několikrát povedlo O2 arenu vyprodat. Má za sebou ale také neúspěch, a to v případě baviče Michala Nesvadby. Jeho vystoupení mělo v aréně proběhnout na konci prosince, ale bylo také zrušeno. I v tomto případě měl být důvodem nízký zájem o vstupenky. Naopak v případě koncertů například pro Jiřího Korna nebo Helenu Vondráčkovou zažívá Mareš fenomenální úspěchy. 

Bagárová ale není jediná, kdo musel zrušit svůj velkolepý koncert. Nedávno stejný krok udělal i její kamarád Jan Bendig. Jeho show měla proběhnout 16. března, ale kvůli psychickému stavu zpěváka byla zrušena.

Náhradní termín byl stanoven na 30. listopadu a následně znovu posunut až na 6. prosince 2024, přičemž zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Zda se koncert skutečně uskuteční, je ale zatím ve hvězdách. Bendig si nicméně pro svoji show vybral menší prostory než Bagárová, a to O2 universum s kapacitou až 4,5 tisíce míst. Ani tato hala ale zatím není vyprodaná a stále jsou v prodeji stovky lístků. 

Znáte největší hity Moniky Bagárové? Předvedla je na Slavících, podívejte se:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.