Leoš Mareš šokoval změnou vzhledu. Vypadá o tolik mladší, žasnou fanoušci

[chooze:gallery;value:36493]

Před pár lety zpíval o tom, že není "svalnatej". Nyní by ale mohl složit song o tom, že je "blonďatej". Přesně tím totiž moderátor Leoš Mareš vyrazil dech svým fanouškům, kterým na sociálních sítích ukázal svůj nový vzhled. Tmavé vlasy vyměnil za světlé, a jak se zdá, fanouškům se tím trefil do noty.

"Moc vám to sluší. Skvělá změna," napsala pod fotku jedna z fanynek. A další souhlasí. "Omládl jste. Dobrá volba," vzkázala moderátorovi fanynka. "Přijdete mi v tom mladší," napsala další obdivovatelka. "Lepší než tmavé, omládl jste," souhlasila jiná.

[chooze:article;value:562416]

​Některým teď Mareš dokonce připomíná hollywoodské hvězdy. "Vypadáte jako Bruce Willis ve filmu Šakal," vzkázal moderátorovi fanoušek. Jiným zase připomíná sportovce. "David Beckham. Krásný," stojí v komentářích.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares)

Že Mareš takovou změnu chystá, ale mohli ti nejpozornější fanoušci vytušit. Předběhli ho totiž oba synové. Nejprve se na blond obarvil 15letý Matěj. Mareš jeho fotku sdílel zhruba před měsícem, když byl se starším synem Jakubem (18) v Africe.

Ten svého mladšího bratra po návratu následoval. S blonďatými vlasy ostříhanými nakrátko se objevil na maturitním plese, kde svého otce zaskočil při půlnočním překvapení, jehož část odtančil v tričku s jeho fotkou. Dost možná tak chtěl Leoš Mareš svým synům překvapení oplatit.

Že umí děti Mareše překvapit, přiznal už letos v březnu. Prozradil i to, kdy ho dohnaly k slzám:

Kontakt a celý článek naleznete na serveru (http://domovstesti.blog.cz/) zde.